GTX 980 ve FX 8150 oyun testi

Arkadaşlar bende GTX970 almak istiyorum. Darboğaz ne miktar olacaktır? İslemcim 8150 stok anakarttan otomatik O.C ile 3.9 oluyor en fazla. O da bellek frenkansı düşürüyor. 16 GB bellek 1551 MHz görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
3D Mark'a baktigim zaman GTX 980 ile FX 8150 darboğazıni gidermek için 4.7 GHz'e kadar O.C attıklarını gördüm. Sen 4.6 yapsan yeterli olur diye düşünüyorum fakat sağlam bir anakart ile sağlam bir soğutucu gerekecektir.

3.9'dan sonrasını yapamıyorum işlemciye maalesef. Mavi ekran verdi onun dışında sadece CPU ratio'dan çarpan değerini artırdım o kadar. Bilmeidğim için anca bu kadar oluyor sanırım. 380 almak zorunda kalacağım.

En sağlıklı O.C, voltajı kendinizin verdigi O.C'dir. Anakartınızın O.C rehber videolarını izlemenizi tavsiye ederim.
Hocam inceledim ve OC yaptım. 4.2'de stabil kalabildi şu an için stabilite testi yapmadım. Ama kurtarır mı dersin sıcaklıklar da çok uçmadı sanki. 4.7 GHz görmez diye düşünüyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…