GTX 980 vs R9 390X

GTX 980 vs R9 390X

• Oy verenlerin toplamı
    28
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Fatih Koçak

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Bilişim okuyorum Lise 2. Sınıf
Şimdi ben bunu ne için alacağım onu açıklayayım : Youtube'da video izleyeceğim, günde 1-2 kere 1920/1080'de ultra ayarlarda oyun oynayacağım 1 saat kadar. Onun dışında sesi çok çıkmasın Coil Whine sorunu olmayan güç tüketimi az olan bir kart istiyorum. Hangi marka almalıyım? Benım aklımda R9 390X olacaksa MSI var. Asus'unki çok uzun bükülmesinden korkuyorum. 980 olarak MSI'da arka plaka olmaması, çok tozlansın ıstemıyorum. İçi görünen bir kasa koyacağım. Asus GTX 980 düşünüyorum. Hangisini almalıyım? Güç kaynağım bu linkteki kasa ıle gelicek : THERMALTAKE CORE V31 80PLUS BRONZE 650W PENCERELİ MidT ATX SİYAH KASA

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX980 benim tercihim. Nvidia kalitesi daha iyi, daha gelişmiş mimariye sahip. Güç tüketimi, daha az ısınması bundan dolayı daha uzun ömürlü olması da bir avantajdır. 1080p'de oynayacaksın muhtemelen. 1080p'de zaten baya yüksek performans alırsın. Ayrıca Nvidia yazılım konusunda daha iyi.

R9 390X, amd olmasın diyorsan da gtx 970 yetecektir. 980 ile arasındaki fark çok az.

AMD r9 390x önerimdir fakat gtx 970 alarak bütçeye de biraz daha katkıda bulunabilirsiniz sonuç olarak GTX 970'in GTX 980 den pekte bir farkı yok. En azından aradaki fiyat farkına değecek kadar büyük bir fark değil.

Bence GTX 980 almalısın. Düşük güç tüketimi istemişsin. Zaten GTX 980 çok daha az güç tüketiyor.

Yeni mimarili ekran kartların çıkmaları yakınken ikiside alınmaz. Bu vakitlerde 500 TL üstü fiyatta ekran kartı almayın derim. 2 ay sonra yeni mimari çıkar sonra aldığınıza pişman olursunuz.
Ondan sonra yeni bir mimari çıkar yine pişman olursunuz, teknolojiye yetişmek çok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı