Ondan sonra yeni bir mimari çıkar yine pişman olursunuz, teknolojiye yetişmek çok zor.
2018'e kadar dediğin olmayacak.
Ondan sonra yeni bir mimari çıkar yine pişman olursunuz, teknolojiye yetişmek çok zor.
İkili arasında R9 390X.
GTX980 fiyatını haketmiyor bence 980Tİ olsaydı düşünülebilirdi.
Atakan teşekkürler kardeşim. Peki aklımda bi sıkıntı var. Bu 1155 pin anakartlar hiç kaliteli değil. Ben en iyi şunu buldum. Bundan tam performansı alabılır mıyım? ASUS H61M-K Intel H61 Soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA&DVI Anakart 1920/1080 p çözünürlük olarak kullanıcam.3770 ile sıkıntı yaşamazsınız. Kart kolay kolay tehlikeli sıcaklıklara çıkmaz zaten 80 derece tehlikeli bir sıcaklık değil ama serin çalışsın istersen fan devrini yükseltirsin.
Elbette anakart performansı etkilemez FPS bazında.atakan teşekkürler kardeşim peki aklımda bi sıkıntı var bu 1155 pin anakartlar hiç kaliteli değil ben en iyi şunu buldum bundan tam performansı ala bılırmıyım? ASUS H61M-K Intel H61 Soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA&DVI Anakart 1920/1080 p çözünürlük olarak kullanıcam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.