GTX 980 vs R9 390X

GTX 980 vs R9 390X

• Oy verenlerin toplamı
    28
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
R9 390X almalısın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim az bekle derim ben. Normalde bilgisayarı bu hafta alıyordum R9 390X olarak fakat yeni ekran kartlarının çıkacağını duyunca kararımı değiştirip beklemeye karar verdim. Neden param boşa gitsin ki ? Azcık bekle daha iyisini al 2018 gelince onuda o zaman düşünürsün :))

İkili arasında R9 390X.

GTX980 fiyatını haketmiyor bence 980Tİ olsaydı düşünülebilirdi.

Kararimi r9 390x msi'den yana verdim. Vatan'dan 1700'e alicam ama aklımda bir sorun var. Bu kart dayanıklı mı? 80 dereceye kadar dayanır mı? 3 yıl boyunca gunde 6 7 saat açık kalmaktan zorluk yıpranma ceker mi ama oyun olarak gunluk 1 saat 2 saat kadar 70 80 derece geri kalan youtube'ye faceye gidecek ve ben bunu analog yani vga çıkıșlı kullanıcam. Aktif donusturucu ile kullanabilir miyim cunku ilerde deiștiricem karttan kesmek istemiyorum. GTX 980 diyen arkadaslara da arada 500 tl fark var. Bu gtx 980'den bazen daha iyi bazen 2 3 fps daha düșük aliyor. Neden 500 tl veriyim dedim kendi kendime he birde son olarak anakartim 2200 mhz oc destekli 1600 mhz oc suz pci ex. 2.0/3.0 destekli 1155 pin asus neden 1155 pin eskiden pc'den anlamiyordum. İ7 3770k 1155 aldım. 1200 tl'lik islemciyi cope atmak istemiyorum. 1920/1080 p'de tam performans alabilir miyim? Genel bir degerlendirme yaptim lutfen okuyun ve yanıtlayin yazim kuralina da dikkat etmedim. İnsallah ceza almam.

3770 ile sıkıntı yaşamazsınız. Kart kolay kolay tehlikeli sıcaklıklara çıkmaz zaten 80 derece tehlikeli bir sıcaklık değil ama serin çalışsın istersen fan devrini yükseltirsin.

3770 ile sıkıntı yaşamazsınız. Kart kolay kolay tehlikeli sıcaklıklara çıkmaz zaten 80 derece tehlikeli bir sıcaklık değil ama serin çalışsın istersen fan devrini yükseltirsin.
Atakan teşekkürler kardeşim. Peki aklımda bi sıkıntı var. Bu 1155 pin anakartlar hiç kaliteli değil. Ben en iyi şunu buldum. Bundan tam performansı alabılır mıyım? ASUS H61M-K Intel H61 Soket 1155 DDR3 2200MHz(OC) VGA&DVI Anakart 1920/1080 p çözünürlük olarak kullanıcam.

Amd'nin ekran kartları her türlü ondedir.
Amd tercih edin.

Herkese teşekkür ederim. R9 390x'den yana karar aldım. MSI marka neden ? Vatan Bilgisayarda 1700'e satılıyor. Gtx 980 ise 2200 2400 arası değişiyor. Neden ben 500 tl fazla verıyım ki? Performansı da çok yüksek. Gta 5 1920/1080'de 1700'lük bir kart 1500'lük 970'in performansını 2'ye katlıyor. 980'i de geçiyor 5 6 derece fazla ısınma ya da oyun optimizeleri yüzünden nvıdıa'nın 1 2 fps olarak öne geçmesi birşey değiştirmez. Kartın güç tüketimi bence o kadar çok fazla değil. Çok aşırı yük altında 350 wat 400 wat harcıyorsa yüksüzde 200 wat tüm sistem olarak bence bir sorun değil. Bu karara nerden vardım? Asus gta 5 msı gta 5 2 markanın incelemelerini izledim kart bütün hız aşırtmalarını da garantiliyor. Msı'nin sayfasından kartın kısmına girerseniz görrsünüz ama asıl karara gta 5 testlerinde vardım. Msı r9 390x :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
------ asus r9 390x
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkürler Technopat. ( Konu kilitlenebilir.) İnşallah kurallara uymuşumdur. Uymadıysam da hakkını helal et diyim çünkü çok yardımcı bir konu oldu. Teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı