GTX 980Ti çıktı, GTX 970 neden ucuzlamadı?

Daha yeni geldi piyasaya, zamanla ucuzlar diye düşünüyorum.

F/P ürünü olarak o fiyatta Türkiye'de çok satıldı. O yüzden fiyatı düşürmüyorlar. Zaten satılıyor diye. Belki 2-3 ay sonra düşer. GTX 980'in fiyatı herkese yüksek geldiği için satılmıyordu. Bu yüzdende indirim yapmışlardır.
Not: Bunlar benim düşüncelerim, kesinlikle öyledir demiyorum.

Maalesef ucuzlamıyor. GTX 770 hala pahalı GTX 760 hala pahalı.

Ucuzlardan kastım, 300-400-500 TL değil. Memnun etmez o aradaki fark, doğrudur. İndirimler falan sıklaşır ama satmak için illaki.

Ucuzlardan kastım, 300-400-500 TL değil. Memnun etmez o aradaki fark, doğrudur. İndirimler falan sıklaşır ama satmak için illaki.
Bizde o kadar yapmasını beklemiyoruz burda suç hem Nvidia'da hem ülkemizde satanlarda birkaç firma hariç çoğu firma hep aynı fiyattan satıyor Nvidia indirim yapsa bile. Tekelleştiriyorlar piyasayı. Örnek Vatan'da 1300 lira civarına MSI GTX 970 satılıyor Eksen'de 1270 liraya MSI GTX 970 Gaming 100ME modelini alıyorsunuz. Herkes Vatan'a ucuz diye gidiyor ama araştırınca ucuz olmadığı anlaşılıyor.

Türkiye'de ucuz olan bir şey söyleyin bana bu tarz şeylerde ? :D En basitinden Rusya'da bizim kullandığımız internetin 10 katını aynı fiyata kullanıyor adamlar. Türkiye'deki insanlar kandırılmaya, kazıklanmaya mahkum maalesef. Nvidia da böyle, yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı