GTX 980Ti - I5 6600K Sisteme Stabilite Testi

HasanStrike

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Harddisk, RAM ve diğer birleşenler için ama özellikle sabit disk ve RAM için bir stabilite testi yapabileceğim uygulama istiyorum. Ve paylaştığım değerler ile bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim onuda öğrenmek istiyorum. Bilgisayarımda bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.

Arkadaşlar Harddisk, RAM ve diğer birleşenler için ama özellikle sabit disk ve RAM için bir stabilite testi yapabileceğim uygulama istiyorum. Ve paylaştığım değerler ile bir sorun olup olmadığını nasıl anlayabilirim onuda öğrenmek istiyorum. Bilgisayarımda bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.
Ne gibi bir sorundan şüpeleniyorsunuz?

Oyunu uzun süre oynadıktan sonra bilgisayar bi acayip oluyor Disk %100lere fırlıyor RAM %90lara çıkıyor ve kasıyor bazen.
Çoğumuzun sorunları bende arada ram kullanımı %90 a çıkıyor işlemci kullanımıda %70 e çıkıyordu içini iyi bir temizledim artık çok fazla olmuyor.

Çoğumuzun sorunları bende arada ram kullanımı %90 a çıkıyor işlemci kullanımıda %70 e çıkıyordu içini iyi bir temizledim artık çok fazla olmuyor.
Sistemi yazın aldım içi gayet temiz. Test edebileceğim program söylediniz de nasıl anlıyıcam stabilite testinin sonuçlarının iyi olup olmadığını.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı