GTX 980TI ve i5 6600k tabanlı sistem

GökhanVp

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Uzun süre sonunda biriktirmiş olduğum para ile sistem toplamaya karar verdim. Sizlerdende tavsiye almak bilgilenmek isterim.
Arkadaşlar 6000-6500 TL bütçem var.
Ekran kartı dışında herşeyi alıp ekran kartı için 2-3 ay beklesem bana faydası ne olur ? Yani şimdi 980ti almak mı daha mantıklı yeni kartları beklemek mi ?
Bu toplayacağım sisteme monitör klavye mause dahil değil arkadaşlar. 1 ay sonrada monitör alacağım onun içinde tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. (2000-2500TL)
Sistem tamamen oyun amaçlı ve günlük kullanım için olacak.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu butceyle i7 6700k islemcili bir sistem de toplanabilir neden i5 6600k istiyorsunuz? Ornek vermek icin topladim daha iyisi toplanir:

Screenshot_2016-03-28-12-11-35-1.png

Bu bütçeye sahipken yeni nesil kartların optimize olmasını beklemek çok daha mantıklı olacaktır. Ekran kartını ise Amazon'dan alırsanız çok fazla kâr elde edersiniz. Ben 2500TL ekran kartı bütçesi ayırarak aşağıdaki parçaları öneririm:
İ7 6700K, MSI Z170A Gaming M5, WD 1TB Black, Samsung 850 Evo 250GB-500GB, Corsair H100İ GTX, 2X Corsair Vengeance 2666MHz 8GB XMP RAM(Kırmızı), Zalman Z11 Plus/Neo, High Power 750W 80+ Bronze
Monitör olarak Amazon'dan veya başka bir yerden bir şekilde Asus PG278Q'yu almanızı öneririm. Çünkü çok iyi bir monitör.

Tavsiyeleriniz için tesekkür ederim arkadaşlar. Amazon'dan verilen siparişler kaç güne ulaşır bana ? Yurtdışından sipariş vermekten çekiniyorum açıkcası beni bilgilendirebilirmisiniz. Ek olarak Recep baltaş'a nasıl ulaşabilirim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı