GTX 980TI İ7 6700k CS:GO kasma sorunu

nysradajrs95

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben CS'yi düşük ayarlarda oynayabilen birisiyim. Bütün ayarları en düşüğe çekiyorum. Çözünürlük 1024x768'te oynuyorum. Ama GPU kullanımı %8 %9 %10 civarı değişiyor. İşlemci kullanımı ise %16 falan. FPS ise 40'lara kadar düşüyor. Neden böyle oluyor. En yüksek ayarlara alıyorum. FPS yine aynı GPU kullanımı %30 oluyor. Ama FPS 80 90'larda. Neden böyle oluyor? Ne yaptıysam düzeltemedim.
Sistem özelliklerim;
GTX 980TI, i7 6700k, 1050w Xigmatek power, 16 GB DDR4 RAM, 1TB SSD Samsung hard disk.
Bütün driverler güncel bilgisayarcıya bile götürdüm. Orjiinal Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistemle CS GO'yu yüksek ayarlarda ve çok yüksek FPS ile oynamanız gerekmekte. Diğer oyunlarda da düşük performans alıyorsanız ekran kartında sıkıntı vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu hesaptan 1 günlük yazım hatası banı yedim. O yüzden diğer hesabım ile giriş yaparak sana cevap vereceğim. Diğer oyunlarda düşük performans almıyorum. Gta 5 te en yüksek ayarlarda 100 fps ve üzeri oynuyorum. Ama cs ye gelince oynanmıyor.

Hepinize teşekkür ederim. Ekran kartı ayarlarına geldiğimde. İntel 530 yazıoyrdu. Arkadaşıma sordum geldi baktı. Sanırsam ekran kartı yerine onboarda takmışım ondan dolayı kasıyormuş. Şimdi sorunn yok 400 500 fpsye çıktı. En son kasayı sökmüştüm ondan dolayı yanlış yere takmışım.

Hepinize teşekkür ederim. Ekran kartı ayarlarına geldiğimde. İntel 530 yazıoyrdu. Arkadaşıma sordum geldi baktı. Sanırsam ekran kartı yerine onboarda takmışım ondan dolayı kasıyormuş. Şimdi sorunn yok 400 500 fpsye çıktı. En son kasayı sökmüştüm ondan dolayı yanlış yere takmışım.
Gta 5'i onboardla 100 fps de nasıl oynadın :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı