GTX 980Ti Marka ve Model Önerisi

Asus Strix Zotac'den 130 dolar daha pahalı . Bu da vergilerle birlikte 400 tl civarı bir fiyat farkı demek. O fiyat farkına değer mi orası tartışma konusu.Ayrıca ben zotac amp! extreme! edition modelinin malzeme kalitesi ve soğutması hakkında şikayet eden bir kişi bile görmedim. Ayrıca ekran kartını amazondan alacaksanız evga marka almanız daha iyi olur en azından garantili olur.

Kartı garanti ve uğraşma durumları yüzünden amazon'dan almayı düşünmedim. Türkiye'de ise baktığımda en fazla fark 150 tl arasında gidip geliyordu. Keza stoklarda Zotac bulmak zor.

Dış malzeme kalitesini zaten iyi yapıyor tüm markalar.Fark olarak Asus devre elemanlarını robotlara yaptırmaya başladı ve devre elemanları arasında bulunan ve ana akımı düzeltip (optimize-kararlılık-uzun ömür) işlemciye (GPU) iletirken en önemli kısımlarda olan boğucu bobinleri daha kaliteli olanla değiştirdi (Super alloy power II). Asus dışında hiçbir markanın Nvidia'dan gelen devre kartına dokunduğunu zannetmiyorum. Varsada bilmiyorum. Tüm bunları düşününce tekrar söylüyorum kendi adıma diğer 980ti'lar bana pek çekici gelmiyor. Çekici gelmiyor derken tüm 980ti modelleri markaları canavar tabi ki. Çok para verince ince hesaplara giriyoruz

Fakat fiyat-performans ve performans olarak Zotac en iyi kart şu anda (980ti versiyonları için). Bu konuda haklısınız. Benim derdim bunlardan çok kartın dayanıklılığı. Kartın dayanıklılığı uzun vadede kendini belli edecektir diye düşünüyorum (2-3 yıl gibi)

Aslında amazondan bir ürün alınca türkiyeden aldığından daha az uğraşıyorsun Yurt dışı firmalar Türkiye'deki firmalara göre müşteri memnuniyeti konusuna daha çok değer veriyorlar. Amazondan sipariş verdiği ürünün gelmemesi gibi bir durum yok . Evde durup ürünün gelmesini bekliyorsun sadece. Ayrıca Türkiye fiyatlarıyla aralarında 700-800 tl gibi bir fark var. O farka gidip işlemciyi daha üst bir model almak daha iyi bir seçim olabilir. Yada bir şey almazsın para cebine kalır

Zotac AMP! 3 slot kaplıyor doğru mu bu bilgi?

Abi galax hof serisini incele ben çok memnunum bende de galax hof gtx980ti var uçak

Tavsiyem ya EVGA yada STRİX OC bulabilirseniz bu ikisi. Bunların dışında almanızı tavsiye etmem şahsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…