GTX 980Ti Marka ve Model Önerisi

Biliyorum arada pek fark yok ama O.C. potansiyeli ve ekran kartının daha az ısınması için dikkatli davranıyorum. Özellikle HOF ve G1 modelleri arasında ne fark var anlayabilmiş değilim HOF'un tasarımı çok hoş MSI lightning modelini de bekleyeceğim HOF kadar kaliteli bir soğutmaya sahipse yazılım kalitesi açısından onu alırım elbet.

Asus ilk defa hiç insan eli değmeden üretimini 980ti kartında kullandı. Dolayısıyla devre kartı üzerindeki hizalama ve montaj hataları minimuma indirgendi. Ben olsam Asus'tan vazgeçmezdim.

Msi 980ti Lightning bekle. Bomba gibi geliyor. Gerek çekirdek hızı gerek sogutmasi msi 980ti gaming 6g den (yani benim aldigim) daha iyi görünüyor.

İkinci bir tavsiye; aralarında çok bir fark yok. Yani gözle hissedilmez öyle söyliyim. O nedenle ben ucuz olanı alırdım. Sende maddi durumuna göre ucuz olanı yada şeklini beğendiğini alabilirsin.

Her 3 fanlı ekran kartının soğutması mükemmel değil. Fanları PCB'ye sığdırmak için küçük yapıyorlar ve yüksek devirde çok ses yapar. Geniş ve 2 fanlı modeller kesinlikle daha iyidir, cayır cayır yanan kartlar değil sonuçta. Ben MSI veya EVGA öneririm. İçine sineni alabilirsin.

Öncelikle yardım ettiğiniz için hepinize teşekkürler:). Sonuç olarak arada gözle görülür bir fark yok anlaşılan ben yine de sıcaklığının çok az olması ve yazıılım kalitesi açısından msi lightning almaya karar verdim.

Eğer O.C yapacaksanız önerim kesinlikle MSI Lightning olacaktır çünkü Lightning serisi tamamen O.C yapcaklar için tasarlanmış bir seridir gerek tasarımı gerek O.C kabiliyeti bu iş için yapılmıştır.Şimdiden hayırlı olsun.

Teşekkürler dostum :). Piyasaya çıktığı zaman alırım SLI köprüsünü de msi aldım mı çok şık görünür bence:).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı