GTX 980Ti vs GTX 970 SLI?

sdsdsad12

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, sanırım izlemişsinizdir tanıtım videosunu. GTX980Ti tanıtıldı Technopat tarafından. Sizin tavsiyeniz ne olur? Fiyat performans bakımından bilgi verirseniz sevinirim. Sorum konu başlığında belirttiğim gibi, GTX 970 SLI mı yoksa GTX 980Ti mı? Şimdeden herkese çok teşekkür ederim, iyi forumlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamda bu soruyu soracaktım bende. Ancak şunu mantıken çıkartabiliriz sanırım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki değerlere göre 970SLI Titan X den %10 daha verimli çalışıyor gibi tabi oyununa göre ve optimizasyonuna göre değişiyor. 980ti Titan X'e yakın dediklerine göre 970SLI sanırım 980ti'dan daha güçlü olacaktır. Tabi SLI ın bazı dez avantajları olabiliyor; güç tüketimi, driver desteğini beklemek vs. vs. gibi. Yinede bence 970SLI.

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim, seninle aynı düşüncedeyim kesinlikle ama bin bilsende bir bilene danış demişler başka arkadaşlarda düşüncelerini paylaşırlarsa sevinirim.

Benchmark sonuçlarına göre gtx 970sli daha önde gibi duruyor ben de bu bir hafta içinde ikisinden birini alacağım senin gibi araştırıyorum. Tek kafamı karıştıran 3.5gb olayı ve sli driver desteği.
Nvidia GeForce GTX 980 Ti review - PC Gamerburada bulabilirsin benchmark sonuçlarını gtx 970 sli karşılaştırması da mevcut

Son düzenleme:
GTX 970 SLI performans olarak daha iyi fakat ileride upgrade olmaz. Tek GTX 980 alıp ileride daha iyi bi kart ile de SLI yapabilirsiniz.

Youtube de yapılan testler de 2GB GTX 960 ile yapılan SLI ile 980 yakanabiliyor. Kartlar OC edilirse 980 ni çok fazla olmasa da geçebiliyor. 4GB 960 ile SLİ yapıp kartları OC yaparsan çok rahat 980Tİ yakalanır kanaatindeyim. Bu durum da 970 SLI 980Tİ den daha iyi olduğu her şekilde aşikar. 3,5 VRAM sorunu DX 12 ile sorun olmaz çünkü kartların VRAM leri birleşecek DX12 de. Sadece CW sorunu kalıyor oda şansa artık. Ama bir kaç ay beklemenizi tavsiye ederim çünkü 980Tİ ile birlikte 980 ve 970 fiyatları düşecektir. Ayrıca r9 300 serisi de yolda onlarda piyasayı etkileyecektir.

Performanslı fakat, her oyunda aynı şekilde değil.Tek GPU ile kafanız rahat olur.SLI yapıpta çok sorun yaşayan arkadaşım oldu.Özelliklede o Watch Dogs yokmu. :) DX 12'yi bekleyip testlere göre tercih yapmanızı öneririm.DX 12 ile sonunda SLI'ın kaderi değişebilir. :)

SLI, Crossfire gibi sistemler hala tam oturmuş değil. Tamam çok daha güçlü oluyor ama rezonansı yakalayamayabilirsin. Buda fps düşüşü olarak değilde atlamalara neden oluyor görüntüde. Tercih senin. SLI yapıp noksan yanlarını görmezden gelebilirsin yada güzel bir kart ile yoluna devam edersin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı