Ekran kartı gddr3 bence almamalısınız. Oyun oynayacaksanız yeni nesil bir ekran kartı daha iyi olacaktır. Ekran kartı gddr5 olan laptoplara bakmanızda fayda var
Sizde haklısınız. Bana kalsa dolar bu kadar yüksek iken laptop almak mantıklı değil. Ama bu fiyatta alınabilecek en iyi laptop bu gibi duruyor. Asus marka bir pc vardı. Onun fiyatı daha uygun bir de onu araştırın bence.
Arkadaş çok iyi bir öneri yapmış Acer nitro modelleri çok güzel. 940m çok kötü hatta rezalet 950m e bile eh işte diyoruz. Yani 940m li laptop almak sadece adı laptop olsun demektir. Bütçenizi bilemem ama hiç almayın 940m alacaksanız.
Arkadaş çok iyi bir öneri yapmış Acer nitro modelleri çok güzel. 940m çok kötü hatta rezalet 950m e bile eh işte diyoruz. Yani 940m li laptop almak sadece adı laptop olsun demektir. Bütçenizi bilemem ama hiç almayın 940m alacaksanız.
x9 ne?? 900 serisi mi?? Bütçeye göre en yüksek kartı alınmalıdır markaya bakılmadan. Monster ise monster alınır çünkü hiçbir önemi yok ekran kartı düşükse diğer bileşenlerin.
x9 ne?? 900 serisi mi?? Bütçeye göre en yüksek kartı alınmalıdır markaya bakılmadan. Monster ise monster alınır çünkü hiçbir önemi yok ekran kartı düşükse diğer bileşenlerin.
Hımm bileşen dediğiniz için bende öyle anladım. Neyse ama markanın da faktörü büyük diye düşünüyorum ben. Bi toshiba ile Asus bir tutulamaz bence tüm bileşenler aynı olsa bile.
Hımm bileşen dediğiniz için bende öyle anladım. Neyse ama markanın da faktörü büyük diye düşünüyorum ben. Bi toshiba ile Asus bir tutulamaz bence tüm bileşenler aynı olsa bile.
Yine çeliştiniz ama neyse uzatmayalım sonuç olarak bana yardım edin bütçem 2500 ama 2800 e kadar zorlarım diye ümit ediyorum. Gtx serisi ekran kartlı 5 veya 6. Nesil işlemcili Fhd laptop tavsiyesi lütfen :/
Şuan en büyük aday bu görünüyor MSI GL62 6QD-079XTR i5-6300HQ 8GB 1TB 2GB GTX950M 15.6 FreeDos