GTX 1060 6 GB hala devam ediyor bence![]()
O yanlış yere yazılmış.
GTX 1060 6 GB hala devam ediyor bence![]()
GTX 1080 ve 1080 Ti hala daha çok güçlü kartlar. 2060'dan çok daha güçlü.
Onlardan daha iyi olduğu tek şey daha güncel olması, RT ve DLSS bulundurması. Başka bir albenisi yok.Rtx 2060 iki karttanda daha iyi.
BF V'in resmi sistem gereksinimlerinde de R3-1300X ile i7-4790'ı bir tutmuşlardı. Açıkçası işini garantiye almak isteyenlerin en azından tekli çekirdek performansı sağlam 6/12 bir işlemcinin özellikle 1080p için şart olduğunu şimdiden özümsemeye başlasınlar bence, tabii daha performans testleri çıkmadı ama 128 kişilik haritalarda illa ki bir oyuncu yığılması olacaktır ki bu tarz senaryolar ister 4790 olsun isterse 6700 olsun, çekirdeklerin tıkanacağı vakittir bana göre, tabii bekleyip göreceğiz belki de R5-3600 olayını abartmışlar da olabilirler.2042'nin sistem gereksinimlerini yazan adamın kafası güzelmiş galiba. R5 3600 ile i7 4970'i bir tutuyor, önerilen VRAM 8GB ama 2060'da 6 GB VRAM var vs vs.
Aynı şeyi söyledim zaten mesaj da. Ki o kartlar artık alınmaz yeni nesil varken.Onlardan daha iyi olduğu tek şey daha güncel olması, RT ve DLSS bulundurması. Başka bir albenisi yok.
Sonradan ekledinAynı şeyi söyledim zaten mesaj da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.