GTX1050 Ti Cyberpunk 2077 performansı nasıldır?

RX 560 ile bu FPS değerlerini aldıysam sen daha iyisini alırsın kardeşim burada 1050 Ti ve RX 560 kullanmayan arkadaşlar geliyor gerçekten üzücü FX 6100 ile oynadım bütün oyunları ve şuana kadar Cyberpunk hariç bütün oyunlarda 40 FPS üstü aldım iyi günler.
İşlemcim yüzünden G4560 1050 Ti ile hafif droplar yiyordum fakat en düşük ayarlarda oynadım AMD ayarı vardı bir tane onu 75-95 yaptım çözünürlüğü otomatik değiştiriyor sanırım sahneye göre o şekilde 45-55 arası oynamıştım sıkıntı yaratmadı görüntüde Cyberpunk'ta nedense Low'da bile güzel.(8 GB RAM'im var)

Bende FX 6100 var G4560 nasıl droplar yaratıyor acaba?

RX 560 ile bu FPS değerlerini aldıysam sen daha iyisini alırsın kardeşim burada 1050 Ti ve RX 560 kullanmayan arkadaşlar geliyor gerçekten üzücü FX 6100 ile oynadım bütün oyunları ve şuana kadar Cyberpunk hariç bütün oyunlarda 40 FPS üstü aldım iyi günler.

Bende FX 6100 var G4560 nasıl droplar yaratıyor acaba?

Şehirde çok insan olduğunda ekran kartı %65 civarlarına düşüyordu ama FPS 35 40 arası oluyordu gene ve hafif droplar oluyordu çok hızlı giderken ama çok sık değil.

Resident Evil 2 ve 3'de gölgeler medium, texcure quaility high 1GB ve Diğerleri ultrada oynarsın.
CP 2077 low ayarlarda 30-35 arası olur.
RDR 2 texcure quality ultra, diğer herşey medium yap. Gelişmiş ayarlardan hepsini low ama decal ultra yap.

Kötüdür. RAM kesinlikle yükseltilmesi lazım. Ben de sırf Cyberpunk oynayabilmek için RAM alacağım. Şubat'ta büyük optimizasyon güncellemesi gelecek diyorlar. O zaman 12 GB RAM ile ve 1050ti ile oynatabilir diye düşünüyorum.
Çünkü oyunun sistem gereksinimlerine göre oynanabilmesi lazım.

Kötüdür. RAM kesinlikle yükseltilmesi lazım. Ben de sırf Cyberpunk oynayabilmek için RAM alacağım. Şubat'ta büyük optimizasyon güncellemesi gelecek diyorlar. O zaman 12 GB RAM ile ve 1050 Ti ile oynatabilir diye düşünüyorum.
Çünkü oyunun sistem gereksinimlerine göre oynanabilmesi lazım.

Hocam ben 8 GB RAM ile rahat oynadım bende mi sorun var acaba. Zaten 1050 Ti ile oyunu Low'da oynayacaksınız kasmaya gerek yok bence.

Hocam ben 8 GB RAM ile rahat oynadım bende mi sorun var acaba. Zaten 1050 Ti ile oyunu Low'da oynayacaksınız kasmaya gerek yok bence.
Bilmiyorum ama oynayan arkadaşlarım sorun yaşadılar ve Youtube üzerindeki testlerde de öyle gördüğüm kadarıyla.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı