GTX1050 Ti sisteme işlemci önerisi

Bütçe
2000

Yiğit Girginel

Decapat
GTX 1050 Ti ve FX6300 işlemciye sahibim, RAM ise 8 GB ama çok rahat kaldırması gereken oyunlarda bile darboğazlar yaşıyorum. İşlemciyi değiştirmek doğru olur sanırım, sorunum işlemci diye düşünüyorum en azından fakat AM3 işlemci olup GTX 1050 Ti ile darboğaz yapmayan bir işlemci tavsiyesi istiyorum mümkünse.

GTX 1050 Ti ve FX6300 işlemciye sahibim, RAM ise 8 GB ama çok rahat kaldırması gereken oyunlarda bile darboğazlar yaşıyorum. İşlemciyi değiştirmek istiyorum, sorunum işlemci diye düşünüyorum fakat AM3 işlemci olup GTX 1050 Ti ile darboğaz yaşamayacak bir işlemci tavsiyesi istiyorum arkadaşlar.
Ben GT1030 ekran kartıyla Ryzen 5 3600 kullanıyorum düşük ayar 720p RDR2'ye kadar oynayabiliyorum 1650 Super olması lazım bilmiyorum ama 1650 kullanan bir arkadaşımda da Ryzen 5 3600 var onda da bir sıkıntı olmuyor bence ryzen serisinden alabilirsin ama istemezsen i3 10000 ve ya i5 10000 olabilir internet sitelerinde darboğaz oranı düşük gözüküyor isterseniz darboğaz oranlarına sitelerden bakabilirsiniz.

Bence şöyle yap; Afterburner ile sistemini oyun oynarken anlık olarak izle, hangi donanımın darboğaza neden olduğunu anlayabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı