GTX1050 ve i5-2500k Sistem

ozgurkoc

Decapat
Gördüğünüz fotoda bir toplama PC var PC uprage yapmayı düşünüyordum ama pahalıya patlardı. Bu PC'nin özelliklerini açayım:

Intel i5-2500k islemci

Manlı GTX1050 2GB ekran kartı

8GB DDR3 RAM

500 GB HDD

Sizce bu fiyata bu PC uygun mu almalı mıyım?

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğünüz fotoda bir toplama PC var PC uprage yapmayı düşünüyordum ama pahalıya patlardı. Bu PC'nin özelliklerini açayım:

Intel i5-2500k islemci

Manlı GTX1050 2GB ekran kartı

8GB DDR3 RAM

500 GB HDD

Sizce bu fiyata bu PC uygun mu almalı mıyım?

Eki Görüntüle 382843
Para biriktirip daha sonra almayı dönerdim ben çünkü performansı sizi tatmin etmeye bilir. Ayrıca bana kalırsa pahali

Bir kaç aylığına kendinizi tatmin edecek bir bilgisayar alıp daha sonra forumlara küfürler yazarak bu tip satıcıları şikayet etmek yerine harçlığınızdan kısıp para biriktirin 4-5 yıl kullanılacak bir bilgisayar alın

İdareten kullanabilirsiniz ama iyi bir sistem olduğunu söyleyemem. Tatmin edici sonuçlar vermesi demek, o sistemin iyi olduğu anlamına gelmez.

Parçaları teker teker almanızı öneririm. En kötü ihtimalle her aya bir iki parça alırsınız. Veya para biriktirir, öyle alırsınız. O şekilde oldukça kaliteli bir sistem toplayabilirsiniz. Üstelik uzun yıllar kullanırsınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı