i5 2500K Sistem Güncelleme

Yapmaz.
Zaten şuan ki işlemci darboğaz yapar ama çok değil, yani çok hissetmezsin diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi i5 6400'den çok az daha iyi darboğaz sonucu 100 FPS alman gerekirken 93 FPS, 50 FPS yerine 46 FPS alırsın. i7 işlemci alarak masrafa girme eski sisteme yatırım yapma.

DX12 oyunlarda belki de hiç darboğaz olmaz.

Yapmaz.
Zaten şuan ki işlemci darboğaz yapar ama çok değil, yani çok hissetmezsin diye tahmin ediyorum. Dediğim gibi i5 6400'den çok az daha iyi darboğaz sonucu 100 FPS alman gerekirken 93 FPS, 50 FPS yerine 46 FPS alırsın. i7 işlemci alarak masrafa girme eski sisteme yatırım yapma.

DX12 oyunlarda belki de hiç darboğaz olmaz.
Anladım ya yeni sistem almak istemiyorum bu bana yetiyor aslında oyun oynamıyorum ps3 de fifa okadar benim yaş olmuş 33 çocuklar istiyor diye eski sistemi biraz toparlsyayım dedim şimdi dediğin SSD ve cpu fan Akad Medusa modeli aldım taktım ram alıcağım şimdi DDR 3 8 yada 16 gb kit 2400 Mhz demiştin xmp daha yüksek Mhz desteklemiyor sanırım son olarak ekran kartı alıp işi bitireceğim olurda ileride pc toplarSam ekran katını kullanırım

cihaz güzel oldu toplamda pc açılış sürem 6 Saniye Ekran kartını USA Dan Alıyorum Şubat ayında Getireceğim birde 2666 MHz Ram var alayım mı Ne dersin ? hem anakart destekliyor

liste sonuna bak : link

[Q

Anakartın BIOS'unda bir yerde XMP profil ayarları var, bulup XMP profilini devreye sokacaksın. Nerede diye sorma, her anakartın BIOS'u birbirini tutmuyor, kurcala artık.

Anakartın BIOS'unda bir yerde XMP profil ayarları var, bulup XMP profilini devreye sokacaksın. Nerede diye sorma, her anakartın BIOS'u birbirini tutmuyor, kurcala artık.
işte bende onu çok aradım ama anakartın hiç bir yerinde xmp profil falan yok oc profil var işlemci için okadar ama Ram xmp seçeneği sadece mhz ayarları var okadar oda 1333 üstünde bir mhz seçmek imkansız :(

Advanced kısmında olması lazım.
Orada yok ama sanırım bu anakart desteklemiyor ama anakart sayfasında destekleyen ram kısmında listede 2400 Mhz gskill tam vardı

when xmp is enabled bclk frequency.cpu ratio and memory parameters will be auto optimized. according to intel spec,asud h67 series motherboard supports 1066/1333mhz dran only

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı