GTX1050 ve Pentium G4560 darboğaz

Bilgileriniz paylaştığınz için teşekkür ederim.

Sadece şunu diyeyim darboğaz'dan kaybın kazancından az olur. Yani almanı engelleyecek çapta darboğaz yaşamazsın. RX550 ile 40 FPS alıp darboğaz yaşamamak mı, 1050 alıp 60 yerine 55 FPS alıp az darboğaz yaşamak mı? Karar senin.
Dostum bana oyun zevkini verir mi?. Ben o oyunun zevkini almak istiyorum.

1050ti + g4560 gayet iyi bir ikili kendimde giriş seviye bir sistem topluyorum ve bunları almayı düşünüyorum çok araştırdım bu konuda i3 7100 çok yakın performans veriyor fiyattan gayet kazançlı olursun işlemcide ekran kartını rahat besler

Oyunun zevkinden kastın en son ayarlarda oynamaksa öyle birşey bekleme hiç.
Dostum zaten her oyunu ultra oynamam neredeyse imkansız. Ama genede grafik kalitesi olarak tatmin eder mi?. Bide ekran çözünürlüğü 1440x900 yani 1080 fps ye göre daha fazla fps alabilicem demi?

Dostum zaten her oyunu ultra oynamam neredeyse imkansız. Ama genede grafik kalitesi olarak tatmin eder mi?. Bide ekran çözünürlüğü 1440x900 yani 1080 fps ye göre daha fazla fps alabilicem demi?

Çözünürlük düştükçe işlemciye binen yük artıyor. Dolayısıyla yerine göre çözünürlüğü DSR ile yükseltmen icap edebilir. Sonuçta 4 çekirdekte olsa bu işlemci bir i5 değil. Yani garanti veremem.

Bazı forumlarda okuduğum zaman çoğunluk bu ikilinin darboğaz sorunu yaşayabileceğini söylüyor. Sizin düşünceniz nedir? Alırsam zararlı mı çıkarım? Şimdiden teşekkür ederim.
Aşırı yükten dolayı olabilir.Oyun oynarken vs. Dediğiniz ekran kartına İ5 İşlemci yakışır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı