GTX1060 3GB görüntü vermiyor

berat önel

Kilopat
Merhabalar, bugün oyunda iken donmalar ve FPS düşmeleri oldu ve bilgisayarımı kapatıp yeniden açayım dedim. Daha sonra ekran kartı fanları vs dönmesine rağmen açılmadı.
Disk hatası aldım ve bilgisayarıma format attım. Şu anda görüntüyü anakart üzerinden alıyorum. Ekran kartını taktığımda fanların dönmesine rağmen görüntü alamıyorum. Sorun nedir sizce?

Ekran kartını takınca görüntü alamıyorsanız kartı bozuk çünkü. Garantisi varsa gönderebilirsiniz bitmişse yapacak bir şey yok yenisini almak durumundasınız. Ama önce başka bir sistemde ekran kartını test edin eğer tanıdığınız biri varsa rica edin ekran kartınızı o sisteme takın eğer o sistemde de görüntü gelmiyorsa üstteki belirttiğim seçeneklere bakabilirsiniz.

Ekran kartını takınca görüntü alamıyorsanız kartı bozuk çünkü. Garantisi varsa gönderebilirsiniz bitmişse yapacak bir şey yok yenisini almak durumundasınız. Ama önce başka bir sistemde ekran kartını test edin eğer tanıdığınız biri varsa rica edin ekran kartınızı o sisteme takın eğer o sistemde de görüntü gelmiyorsa üstteki belirttiğim seçeneklere bakabilirsiniz.

Direkt bozuk tanısını koymak ne kadar mantıklı acaba?

Bilgisayarcıya götürdüğünüz Zaman zaten kendi sisteminde deneyecek hocam merak etmeyin. Garantisi bitmiş miydi?

Maalesef evet.
Bilgisayarcıya götürdüğünüz Zaman zaten kendi sisteminde deneyecek hocam merak etmeyin. Garantisi bitmiş miydi?

Bugün götürdüm fakat ilgilenmediler. Teknik servise yollasam fiyatlar ne durumda?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı