sapace13
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhabalar.
Sistem Özelliklerim:
700Watt Everest Psu (80 bronze)
Z170a pro Carbon Msi ANAKART
Silverstone Td02 lite 240mm İşlemci soğutucusu
Corsair Spec alpha kasa
850evo 250 GB SSD
GTX 1060 Asus aura ekran kartı
6700K İşlemci
3000Mhz Corsair Red Led 8x2 16gb ram
Benim sorunum, bilgisayarımın güç düğmesine bastıktan sonra ara sıra açılmaması. Tüm bileşenlere güç gidiyor. Klavye, Mause hariç, USB çoklayıcı ışıkları dahil RAM, anakart, ekran kartı, tüm fanlar çalışıyor ama Windows başlamıyor. Ekrana hiçbir şekilde görüntü veya sinyal gelmiyor (karanlık, standby pozisyonunda). Güç düğmesine uzun basıp bilgisayarı kapatıyorum. Tekrar güç düğmesine bastığımda ise bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Tüm parçalarımın garantisi mevcut yeni bir sistem neden böyle yapıyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hiçkimsenin bir fikri yok mu ?
Sistem Özelliklerim:
700Watt Everest Psu (80 bronze)
Z170a pro Carbon Msi ANAKART
Silverstone Td02 lite 240mm İşlemci soğutucusu
Corsair Spec alpha kasa
850evo 250 GB SSD
GTX 1060 Asus aura ekran kartı
6700K İşlemci
3000Mhz Corsair Red Led 8x2 16gb ram
Benim sorunum, bilgisayarımın güç düğmesine bastıktan sonra ara sıra açılmaması. Tüm bileşenlere güç gidiyor. Klavye, Mause hariç, USB çoklayıcı ışıkları dahil RAM, anakart, ekran kartı, tüm fanlar çalışıyor ama Windows başlamıyor. Ekrana hiçbir şekilde görüntü veya sinyal gelmiyor (karanlık, standby pozisyonunda). Güç düğmesine uzun basıp bilgisayarı kapatıyorum. Tekrar güç düğmesine bastığımda ise bilgisayar sorunsuz bir şekilde açılıyor. Tüm parçalarımın garantisi mevcut yeni bir sistem neden böyle yapıyor? Yardımlarınızı bekliyorum.
Hiçkimsenin bir fikri yok mu ?