GTX1060 6GB Düşük FPS Sorunu

AkinLee

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Technopat'ta ilk konum olacak.

Ve ilk konum bir sorun ile başlıyor. Arkadaşlar Casper G860 i7 7700HQ - GTX 1060 6GB - 16 GB RAM'li modelini kullanıyorum. Öncelikle sorunun Casper kullanman diye bir cevap vermeniz kırıcı olur çünkü bilgisayarımı seviyorum. Sorun ise şu CS GO oyununda 100-140 FPS alıyorum en düşük ayarlarda 1080p'de. Formatladım olmadı. Home Single'dan Pro'ya yükselttim olmadı. Nvidia ayarlarını düşürdüm olmadı. Yüksek performans kullanıyorum olmadı. Bana yardımcı olurm usunuz çok üzülüyorum insanlar aynı kartla 300-400 FPS'leri görüyor.

Yaşım 21 şu arkadaşınıza ya da kardeşinize yardım edin

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani şuan benim gtx1060 ile aldığım değer normal mi 87 fps en düşük ayarlarda
çünkü şöyle ki bundan önceki cihazım asus g550jk gtx850m i7 4000 serisiydi ondada aynı fps yi alıyordum cs goda

87 FPS mi alıyorsun, yoksa indiği en düşük değer mi o? Onun dışında oyun ayarlarından FXAA'yı kapatıp, MSAA 4x şeklinde bir dene istersen. Bu arada işlemci frekansı biraz düşük duruyor, dizüstü prize takılı ve ısınmasın diye herhangi bir undervolt yapılmadı değil mi?

4720MQ ve 7700HQ arasında performans olarak az bir fark var. 8750H çıkınca o %25 gibi bir fark ortaya koydu. Bizim işlemci 4 çekirdek 8 izlek iken, o 6 çekirdek 12 izlek olarak geldi.

• Prize takılı şekilde oyunu oyna.
  • Ekran kartı sürücüsünü ve Windows'u hep güncel tut.
  • Isı değerlerini kontrol et, 90 derecelerin üstünde frekans, dolayısıyla performans düşer.
  • Ekran kartından maksimum yararlanmak için 1080P çözünürlüğün altına inme.
Bütün bunları yaptıktan sonra performans ne ise odur. CS:GO eski, oyun motoru daha da eski. Performans kıyaslaması yapılabilecek bir oyun bile değil açıkçası.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu cihazdakilerin hepsine sahipken düşük fps almak normal değildir sanmıyorum
prize takılı oynuyorum
ekran sürücüsü ve windows güncel
1080p de oynuyorum

Benim FPS'im bu paylaştığın videodaki gibi. Onda da 300-500 FPS yok. Boş ortamda 200'lü FPS'leri görürken, çatışmada 113'e kadar düştü. Kimi haritalarda bunun da altına inebilir.

• Yukarıda maddeli her şeyin tamam olduğundan emin misin?
  • Pencere içi tam ekran modunda ise oyun, tam ekran şeklinde dene.
  • Bu paylaştığın videodaki ayarların aynısını yapıp çatışma olmayan bir alanda ekran görüntüsü alır mısın?

Sorulara cevap vermediğin için ne kadarını yapıp yapmadığını anlayamıyorum. Hep aynı şeyleri tekrar sormak durumunda kalıyorum.
  • Cihaz prize takılı mı?
  • Windows hangi sürümü kullanıyorsun?
  • Nvidia hangi sürümü kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…