GTX1060 6GB Düşük FPS Sorunu

AkinLee

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Technopat'ta ilk konum olacak.

Ve ilk konum bir sorun ile başlıyor. Arkadaşlar Casper G860 i7 7700HQ - GTX 1060 6GB - 16 GB RAM'li modelini kullanıyorum. Öncelikle sorunun Casper kullanman diye bir cevap vermeniz kırıcı olur çünkü bilgisayarımı seviyorum. Sorun ise şu CS GO oyununda 100-140 FPS alıyorum en düşük ayarlarda 1080p'de. Formatladım olmadı. Home Single'dan Pro'ya yükselttim olmadı. Nvidia ayarlarını düşürdüm olmadı. Yüksek performans kullanıyorum olmadı. Bana yardımcı olurm usunuz çok üzülüyorum insanlar aynı kartla 300-400 FPS'leri görüyor.

Yaşım 21 şu arkadaşınıza ya da kardeşinize yardım edin

Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pubg de durum böyle

ama üstadın dediği gibi işlemci turboya mı geçmiyor ?

50 fps hocam drop yiyorum bir de
Drop yiyorsanız ya ayarları düşürünce ya da sıkıntı işlemci ekran kartını besleyemiyodur.Bunun için her ayarı ultra almanız lazım.Benim anlamadığım insanlar neden bu kadar aşırıya kaçıp illa ultra oynamak ister ona şaşırıyorum
9 mesela anlık olarak
9 fps mi düşüyor
9 fps düşüyorsa çook normal nedeni ekrana gelen animasyon ya da grafiklerin anlık gelininden oluşuyor hiçbir sıkıntısı yok pc nizin anladığım kadarıyla il kez pc alıyorsunuz ?

yok ilk bilgisayarım değil muhtemelen 10. 12. filandır bundan önce g550jk kullanıyordum ya yanlış anlaşımasın bilgisayara uzak biri değilim hatta bu konuyu açmadan önce baya baya şeyler denedim hatta ingilizcemi sınadım artık o kadar yabancı videolar izleyip okudum ama işin içinden çıkamadım 2 kere format yedi 400gb kadar veri silmek zorunda kaldım

Bir sorun var, o da işlemcinin ısı sorunu olmamasına rağmen 3.5-3.6 Ghz değerlerini görmüyor oluşu. Her oyunda turbo boost açılacak diye bir şey olmasa bile CS:GO ve PUBG'de açılması lazım. Yoksa CS:GO'da çözünürlük düşürmeye gerek yok, ekran kartı gücünün yarısını bile kullanmıyor.

Görseldeki gibi, işlemci gücü %100 mü?

Dosya Ekleri

• pil durumu.png
    10,6 KB · Görüntüleme: 58
Evet tam olarak öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…