GTX1060 Furmark testinde FPS problemi

Flavi

Hectopat
7-8 aydır MSI GTX1060 3GB kullanıyorum. Ekran kartımın tam performansını veremediğini düşünüyodum. Bende Furmark testleri yaptım. internette diğer kartlar 70 FPS alırken benimki 35 FPS’lerdeydi. Sizce sorun ne olabilir?
Adsız1.jpg

Bu da internetteki örneği.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Oyunlarda herhangi bir sıkıntı söz konusu mu?
Belki test aracında sıkıntı vardır, oyunlarda nasıl sonuçlar?
Videodaki test 720P'de yapılmış, sen 1080P'de yapmışsın. :)
Videodaki test de 1080P, bir daha izleyince fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
attığım resim benim furmark sonuçlarım, paylaştığım link ise olması gereken sonuçları içeriyo.
Bu çözünürlükle veya monitörle alakalı olabilir. Bir de 1060 2k kartıdır fakat sizde 3 GB modeli var yani performans farkı olabilir. Bir de 720p deneyin.

Hocam 1060 2k kartdır derken abartmışsınız 2k bir kart değil.

Sisteminizi komple yazarmısınız ve monitörünüz hangi çözünürlükte kullanıyorsunuz ?
2k seviyesine giriş kartıdır diye düzeltiyorum fakat kesinlikle 2k çözünürlükte berbat değildir. Yani 2k da orta ayarlarda olur fakat bazı arkadaşlar 2k hiç olmaz diyorlar.

2k seviyesine giriş kartıdır diye düzeltiyorum fakat kesinlikle 2k çözünürlükte berbat değildir. Yani 2k da orta ayarlarda olur fakat bazı arkadaşlar 2k hiç olmaz diyorlar.
2k için 1070 lazım. 1060 ancak eski oyunlarda 2k da oynatabilir. Kendisi 1080p 60 FPS veren bir kart normalde.

SİSTEM ŞU ŞEKİLDE = anakart asus crosshair V FORMULA Z, MSİ GTX 1060 3GB,AMD FX 8350,KİNSGSTON DDR3 1600 MHZ (2X8) RAM,
bu furmark testlerinin kesinlikle monitorle alakası olmadığını bilmenizi isterim

Monitörünüzle alakalı olmasının sebebi test ettiğinizdeki çözünürlük. Eğer 1080p altında bir çözünürlükte yaparsanız istediğiniz performansı elde edemezsiniz işlemciniz o ekran kartına darboğaz yapacaktır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı