GTX1060 PUBG Lite FPS sorunu

MrNeoN

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Veteriner Hekim
İyi günler arkadaşlarım. PUBG Lite oynarken fark ettim ki benim bilgisayarımda FPS oldukça düşük. GTX1060 6 GB var, i7 8TH işlemci var, oyun 3000 mb/s SSD'de kurulu, RAM 8 GB (bu biraz düşük). Arkadaşım aynı sistemde minimum 140 FPS alırken ben 70 in üstüne çıkamıyorum. Ayarları Ultra'da yapsam 70 FPS en düşük de yapsam 70 FPS. Arkadaşımın tek farkı 16 GB RAM kullanıyor olması hatta GTX1050 kullanan arkadaşım bile 140 altına inmiyor neredeyse. Sorunum nereden kaynaklanıyor olabilir?

Senin problemin ekran kartın zorlanmasın diye fps ı arttırmıyor ihtiyacı oldugu kadar yapıyor
Buda bir problem değil zaten akıcı oynuyorsan monütöründe 144 hz degilse

Senin problemin ekran kartın zorlanmasın diye fps ı arttırmıyor ihtiyacı oldugu kadar yapıyor
Buda bir problem değil zaten akıcı oynuyorsan monütöründe 144 hz degilse
Ekranım 144hz :/
GTX960 - i3 6098p ikilisi ile Orta-Yüksek ayar arasında 100'ün altına düşmüyorum ben. Bütün sürücülerinizin kurulu ve güncel olduğundan emin olun.
Aygıt yöneticisinden kontrol ettim ekran kartı güncellendi ama sorun hala aynı.

Son düzenleme:
Arkadaşın attığı videoda full ayarda 5GB RAM kullanıyor sizinki nasıl oluyor 7GB Oluyor.Ram kullanımınız Pubg Lite'a göre çok fazla.oyun açıkken görev yöneticisinden bellek kullanımını atabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• görevynt.PNG
    görevynt.PNG
    16,4 KB · Görüntüleme: 47
  • grvyntc2.PNG
    grvyntc2.PNG
    16,6 KB · Görüntüleme: 56
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı