Mesut Arda
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Anakart: ASUS Prime B450M-K II İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X Ram: CRUCIAL 2x16 GB SSD: CRUCIAL P3 Plus 500 GB M2 Ekran Kartı: Zotac Gaming Nvidia RTX 4060 İşlemci Soğutucu: Zalman Alpha A24
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle merhaba. Oyunu dün sırf unite modu için Steam üzerinden satın aldım. Frosty mod Manager 1.0.6.3 sürümünde oyun seçim ekranından sonrasını görmek nasip olmadı henüz. Encryption key istiyor Steam oyunu olmasına rağmen. Boş bırakıp devam ettiğimde de, internette bulunan Steam encryption keyleri girdiğimde de aynı hatayı alıyorum. Oyunda hiçbir değişiklik, mod, plugin vs. yok. İşletim sistemi olarak Windows 11 Pro kullanıyorum. Detaylı hata metni aşağıda. Şimdiden teşekkürler, iyi sosyaller dilerim 
Kod:
Source array was not long enough. Check srcIndex and length, and the array's lower bounds.
at System.Array.Copy(Array sourceArray, Int32 sourceIndex, Array destinationArray, Int32 destinationIndex, Int32 length, Boolean reliable)
at System.Array.Copy(Array sourceArray, Array destinationArray, Int32 length)
at FrostyModManager.Windows.SplashWindow.<Window_Loaded>d__1.MoveNext()
--- End of stack trace from previous location where exception was thrown ---
at System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.InternalRealCall(Delegate callback, Object args, Int32 numArgs)
at System.Windows.Threading.ExceptionWrapper.TryCatchWhen(Object source, Delegate callback, Object args, Int32 numArgs, Delegate catchHandler)