GTX1060 Sistem için Monitör, Kasa ve Fan Öneri

meerqat

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, yeni bir sistem topladım. Sistemim şu sekilde;
Anakart : ASUS Z170-DELUXE Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3733mHZ USB3.1
Bellek : CORSAİR 8GB Vengeance DDR4 2666Mhz CL16 Single ram
İşlemci: Intel Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Önbellek 22nm İşlemci
SSD : Samsung 250GB 750 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 520 MB) SSD
Ekran kartı : Zotac GTX1060 AMP! EDITION GDDR5 6GB 192Bit NVidia GeForce Ekran Kartı

Bu sistem için monitör, kasa ve fan önerisi almak istiyorum ve sistem hakkında ki düşüncelerinizi belirtir misiniz. Şimdiden teşekkürler iyi günler.

Dosya Ekleri

• pc.jpg
    pc.jpg
    105,9 KB · Görüntüleme: 109
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi aldığın yerde i7 6700k varsa konuş i7 4790k verip fiyat farkını ödersin. Zaten iki işlemci arasında pek fiyat farkı yok. Bir tek vatanda biraz fark var.

Hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız ben bu ürünleri İngiltere'den getirttim. Bu ürünü en az zararla elimden nasıl çıkarabilirim bunun bi yolu var mı acaba ? Daha kutularını bile açmadım çünkü.

Hocam öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Yalnız ben bu ürünleri İngiltere'den getirttim. Bu ürünü en az zararla elimden nasıl çıkarabilirim bunun bi yolu var mı acaba ? Daha kutularını bile açmadım çünkü.
i7 4790k işlemcini satıp, i7 6700K almanı öneririm.(İ Tabi aradaki fiyat farkını karşılaman gerekiyor. Ancak senin için en iyisi işlemciyi değiştirmek olur. Hazır para verdim 150-160 TL daha verebilirim diyorsan da ramleri 16 yapıver.(8*2)

Ram işi kolay onu düşünüyorum zaten ama elimde ki işlemciyi elimden çıkarabiliceğim bi platform yada bu işi hızlıca çözebiliceğim bi yer var mı acaba ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı