GTX1060 Stok Sorunu

ardayilmaz

Hectopat
Daha fazla  
Geçen ay RX580 alacaktım fakat alamadım, sonrasında stokları bitti ben de GTX1060 almayı düşündüm fakat RX580'leri biraz beklemek istedim, bir süre bekledim ama şimdi de GTX1060'ların stokları bitti olanların da fiyatı çok fazla, bu sorun tahmini olarak ne zaman çözülür bir bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekim ayı veya sonrası.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (10).png
    Ekran Görüntüsü (10).png
    12,5 KB · Görüntüleme: 208
Bu yaz içerisinde gelmesi zor.Gelse bile sırada olan sizin gibi bir çok insan var. Dolayısıyla epey bi zaman alır stokların rahatlaması.Öte yandan , mining devam ederse ne olur ? Mining'e özel kartlar çıkarılacak deniyor.Onlar ne olur ? Çok karışık durumlar an itibari ile. Tavsiyem , yurtdışından getirtebilirseniz getirtin. Ben getirttim MSI 1060 Gaming X 6 GB modelini.

Bu yaz içerisinde gelmesi zor.Gelse bile sırada olan sizin gibi bir çok insan var. Dolayısıyla epey bi zaman alır stokların rahatlaması.Öte yandan , mining devam ederse ne olur ? Mining'e özel kartlar çıkarılacak deniyor.Onlar ne olur ? Çok karışık durumlar an itibari ile. Tavsiyem , yurtdışından getirtebilirseniz getirtin. Ben getirttim MSI 1060 Gaming X 6 GB modelini.
Ne kadara getirdin

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı