iPhone 15 Pro’dan Galaxy S25 Ultra’ya geçmeye değer mi?

• Konuyu başlatan wtx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 251
Telefonu gündelik kullanıyorum, oyun oynuyorum çok abartı derecede fotoğraf vs. çeken biriside değilim fakat bu telefonun sarjı çok çabuk şekilde bitiyor batarya yüzdesi %90 olmasına rağmen.

Hz yüzünden. Android geçincede çok abartı bir artış olmayacak. Hz yüksek her telefon az pil ömrü veriyor zaten.

Şu an geçmen için gram sebep yok. Elindeki böyle iPhone 11-12-13 vesaire düz model olsaydı okey geç derdik ama elindekide amiral gemisi model. Ve pek de fark olmayacak. O internette Shorts'larda Android'e geçtim, Apple geçtim videoları şişirilmiş etkileşim yuvasından ibaret. Fazla bir değişim olmayacak.

Android iOS'dan daha serbest. Kolaylıkla müzik indirme, daha iyi müzik uygulamaları var. Bilgisayara bağlandığında yok itunes indir bilmem ne programını kur derdi yok.
Hiç öyle bir derdim yok, 6 yıldır iOS kullanıyorum 1 defa bilgisayara bağlama derdim olmadı.
Müzik indirme konusunda sıkıntı yaşamıyorum ki? Bilgisayardan aldığım YT premium sayesinde her şeyi de sorunsuz indirebiliyorum.

Çok kolaylıkla crackli casus yazılım içeren oyun hileleri vs indirebiliyorsun demek istemiş galiba.

Özgür yazılımlar indirebiliyorsun.

APK demek = virüs demek değildir.

Telefonu gündelik kullanıyorum, oyun oynuyorum çok abartı derecede fotoğraf vs. çeken biriside değilim fakat bu telefonun sarjı çok çabuk şekilde bitiyor batarya yüzdesi %90 olmasına rağmen.

S 25 Ultra alabilirsiniz o zaman.

Android IOS'dan daha serbest. Kolaylıkla müzik indirme, daha iyi müzik uygulamaları var. Bilgisayara bağlandığında yok iTunes indir bilmem ne programını kur derdi yok.

iTunes vesaire normal kullanımda gerekmez. Müzik indirmek çok ayrı bir olay zaten tarayıcın var telefonda indirmeyi kimse engellemiyor. Bilgisayardan mı atıcan bağla gönder Bluetooth'la veya kabloyla.

Ben mesela altstore kullanıyorum Jailbreak vesaire olmadan miss gibi açık kaynak projelerden YouTube, YouTube Music, Spotify gibi şeylerin Tweak'li hallerini hop diye kurup kullanıyorum bir kuruşsuz. Anca orada kullanıyorum ITunes'i onda da açmama bile gerek yok yani arka planda bile çalıştığı görünmüyor çok ufak hizmetler hariç.

Hani benim yaptığım şeyi yapmıyorsan ITunes'e başka programa gerek yok napıyorsunki ITunes'i kullanasın? Normal kullanıcıysan bir şey gerekmiyor.

Genel olarak iPhone’a verdiğimiz paranın karşılığını tam olarak alamıyoruz bence. Mesela yapay zekâ özelliklerini Türkiye’de yaşadığımız için kullanamıyoruz, Apple Pay zaten yok. Getirdikleri yapay zekâ özellikleri fotoğraftan obje silme gibi de doğru düzgün çalışmıyor. Yapay zekâ konusunda S25 bence açık ara önde. Şarj konusunda da öyle; biri 3274 mAh, diğeri 5000 mAh. Çözünürlük tarafında da fark var, iPhone 1179x2556 (FHD+), S25 Ultra ise 1440x3120 (QHD+).

Bunun yüzünden S25 Ultra daha ağır basıyor.

Genel olarak iPhone’a verdiğimiz paranın karşılığını tam olarak alamıyoruz bence. Mesela yapay zekâ özelliklerini Türkiye’de yaşadığımız için kullanamıyoruz, Apple Pay zaten yok. Getirdikleri yapay zekâ özellikleri fotoğraftan obje silme gibi de doğru düzgün çalışmıyor. Yapay zekâ konusunda S25 bence açık ara önde. Şarj konusunda da öyle; biri 3274 mAh, diğeri 5000 mAh. Çözünürlük tarafında da fark var, iPhone 1179x2556 (FHD+), S25 Ultra ise 1440x3120 (QHD+).

Bunun yüzünden S25 Ultra daha ağır basıyor.
Apple Türkiye'de mantıklı değil zaten. Benim önerim sizlere Honor 400 Pro almanız olacak. Hem güçlü hem de pil olarak çok aşırı iyi bir cihaz almış olacaksınız. Ekran süreniz 120Hz'de 8-9 saat olacak. Tabii video performansı iyi değil o cihazın bilginize. Saf batarya performansı istiyorsanız öneririm.

Her iki ekosistem sahibi olan biriyim. Daha çok iPhone 15 pro kullanıyorum. Her androide geçişimde bir şeyler aksaklık yaşatıyor bana. Kullanım senaryonuz ihtiyacınızı belirler. İyi düşünün

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı