Muhammed Özbek
Hectopat
Kartların arasında çok büyük bir fark yok yeni çıkan oyunları oynayacaksan RX 480 almalısın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye 1060 yeni çıkan oyunları oynatmıyor mu?Kartların arasında çok büyük bir fark yok yeni çıkan oyunları oynayacaksan RX 480 almalısın .
Oynatmıyor demedim RX 480 DX12'de daha yüksek performans sağlıyor yeni çıkan oyunlarında DX12 destekli olduğunu düşünürsek.Niye 1060 yeni çıkan oyunları oynatmıyor mu?
1060'ta DX12 yok mu ?Oynatmıyor demedim RX 480 DX12'de daha yüksek performans sağlıyor yeni çıkan oyunlarında DX12 destekli olduğunu düşünürsek.
Yarabbim kaç kere açıklamam gerek daha? Tabiki DX12 desteği ancak DX12 destekleyen oyunlarda RX480 kadar performans veremiyor.1060'ta DX12 yok mu ?
Sonuç olarak fiyat performans kartlarda AMD daha önde yüksek segment kartlarda ise nVidia daha önde tartışmayı kapatmamız lazım artık konu adı GTX 1060 vs RX 480'ken konuştuğumuz konular saçmalaşmaya başladı biraz benim suçum olsa gerekYarabbim kaç kere açıklamam gerek daha? Tabiki DX12 desteği ancak DX12 destekleyen oyunlarda RX480 kadar performans veremiyor.
Sonuç olarak fiyat performans kartlarda AMD daha önde yüksek segment kartlarda ise nVidia daha önde tartışmayı kapatmamız lazım artık konu adı GTX 1060 vs RX 480'ken konuştuğumuz konular saçmalaşmaya başladı biraz benim suçum olsa gerek.
Aynen öyleHaklısın aslında biz boşuna konuşuyoruz belki iki şirkette, daha ileri gidersek pc sektörü bazı grupların elinde olabilir para babalarının senin şirketin orta bütçeye kart çıkarsın benim de yüksek bütçeye kart çıkarsın diye anlaşıyorlar belki de en iyisi herkes bütçesine göre gereksinimlerine göre kart alsın ben abd de olsam ucuz diye almam Türkiye de 1000 tl fark veren adamlarız orda 200 300 doların lafını yapacağıma gider en iyisini alırım ama burası Türkiye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.