GTX1070 Bilgisayara Uygun Monitör

Dalga geçmeniz çok manasız! Öneri yerine bu girişiminiz çok kaba ve bilgisizce!
Bu arada sizin yerinize kendim araştırıp bulmaya çalışıyorum ve sanırım buldum:
Asus 24" MG248Q Full HD 1ms 144Hz HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör
Faydanızdan çok zararınız var ki site kurallarına uymuyorsunuz bile.

Bu arada lütfen konuyu ve Technopat Sosyal servisini yardım amacı dışında (mizah, dalga geçmek, eğlenmek vb...) kullanmayınız! Teşekkürler, konu kapanabilir.
Yalnız o monitör FreeSync özelliği taşıyor G-Sync değil.

2K G-Sync'li 144Hz monitör 3.000 küsür TL'ye almıştım birkaç ay önce. O özelliklerde bir monitör istiyorsan kesenin ağzını biraz daha aç ve benim kullandığım monitörden al 2k istersen ;).

Merhaba;

Bulduğun monitör 1080p. GTX'ten tam verim için 1440p şart. İkinci olarak siz 27" inç istemiştiniz. Bulduğunuz 24. Son olarak o monitör Freesync. G-Sync değil. G-Sync nvidia kartları içindir.
PB278Q Asus marka sana uygun çözüm olabilir. Hem de 4k

Artistlik yapıyordun hayırdır ne oldu bulamadın mı? Konuşuyodun sizin yerinize buldum falan diye, hiç bir kriterine uymuyor nedense. Ne G-SYNC var, ne 27 inç. Hem niye dalga geçeyim? Ben de sizin gibi, i7 ve Gtx1080li sistem istiyorum 1500 liraya, olamaz mı? Siz de dalga geçiyorsunuz o zaman bizimle o tür özellikleri isteyip 1500 liraya mal etmeyi düşünerek. Anladın mı şimdi neymiş sorun. Hadi bul şimdi 1500 liraya kolay gelsin.

Onur Saydam ne demek istiyorsun? Kimsiniz siz beyfendi tanışıyormuyuz hani yani anlamadım bu tavırlar hayırdır? Tartışmak istemiyorum lütfen konu ile ilgili yorum da yapmayınız. Teşekkürler bay artist.

2K G-Sync'li 144Hz monitör 3.000 küsür TL'ye almıştım birkaç ay önce. O özelliklerde bir monitör istiyorsan kesenin ağzını biraz daha aç ve benim kullandığım monitörden al 2k istersen ;).
Modeli öğrenebilirmiyim acaba ? Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı