GTX1070 GPU sıcaklığı 80 derece

Berk18

Megapat
Daha fazla  
Resident Evil Village oyununda maximum ayarlarda 16X filtreleme. Ekran kartı sıcaklığı biraz yüksek geldi malum havalarda çok sıcak, macunu yeni değiştirdim. Sizce normal mi?

V SYNC aç, oyunda yoksa NVİDİA denetim masasından aç 60 FPS kilidini devreye sok ısı düşecektir. Zaten sıcak olan havalarda Allah ne verdiyse çalıştırmaya çalışıyor ekran kartın yazık günah

V-Sync aç, oyunda yoksa NVIDIA Denetim Masası'ndan aç 60 FPS kilidini devreye sok ısı düşecektir. Zaten sıcak olan havalarda Allah ne verdiyse çalıştırmaya çalışıyor ekran kartın yazık günah

Böyle bir oyunu düşük ayarlarda oynamak benim açımdan çok zevkli olmaz. Zaten değerlerin bu havalarda normal olduğunu söyledi arkadaşlar teşekkürler cevap için

Ekran kartınızın tam olarak modeli nedir? Havalar çok sıcak kasanızda havadar değilse ve tek fan ya da blower model kullanıyorsanız 80 derece doğal. Benim 1070 normalde 50-60 derecelerde çalışıyor bu ay 70 dereceyi gördüğüm oldu.

Böyle bir oyunu düşük ayarlarda oynamak benim açımdan çok zevkli olmaz. Zaten değerlerin bu havalarda normal olduğunu söyledi arkadaşlar teşekkürler cevap için
Ayarları düşür demedim. Fps ayarını ekran yenileme hızınla aynı yap dedim ki boşu boşuna göremeyeceğin fazladan fpslerle ekran kartını kastırma
Tabi bunu yazarken ekranının 60hz olduğunu varsayıyorum,daha yüksekse affola

MSI GTX 1070 Aero ITX OC edt 8 GB tek fanlı model. Overclock ayarlarını biraz düzelttim şu anda en yüksek sıcaklığım 74-75 oldu içim daha rahatladı

Cevap için teşekkürler son yaptığım ayarlarla sıcaklığımı 75-76'lara kadar indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…