GTX1080 Ti ve i5 6600K düşük FPS

Gurkanİnci

Centipat
Merhaba arkadaşlar;

Yeni ekran kartı aldım ASUS GTX1080-TI.

İşlemci: i5 6600K.
Anakart: ASUS Z170 PRO GAMING.
RAM: G.Skill Ripjaws 8 GB Red.
Güç kaynağı 650W.
Monitör: Acer Predator XB271H 165Hz.

Daha önceden GTX 960 4 GB kullanıyordum 60 FPS alıyordum, yeni ekran kartını taktım driver vs güncelledim. Ancak FPS yine aynı.
ASUS Benchmark testinde 130-140'larda FPS veriyor sıcaklık 70-76 arası.

Power ile alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Orada da gayet sorununuzun kaynağını arkadaş belirtmiş. Sizin cevabı beğenmemeniz cevap verilmediği anlamına gelmiyor.

Gereksiz tartışma yaratıyorsun, kişinin dediği overclock işlemini yaptım çözünürlüğü de 2K yaptım sorun düzelmedi başkada yanıt gelmedi kimseden. Bir önerin yoksa yazmana hiç gerek yok. Teşekkürler.
1584119050192.png
@Gurkaninci.
Güç kaynağının modeli nedir? Oyun içi değerleri atabilir misiniz? Darboğaz kaynaklı gibi duruyor ama kesin bir şey demek için MSI Afterburner ile oyun içi değerleri atmanız lazım.

1584119050192.png

Sorun Power kaynaklı değil az önce 750W Power denedim olmadı aynı yine.

Son düzenleme:
Gereksiz tartışma yaratıyorsun, kişinin dediği overclock işlemini yaptım çözünürlüğü de 2K yaptım sorun düzelmedi başkada yanıt gelmedi kimseden. Bir önerin yoksa yazmana hiç gerek yok. Teşekkürler.
Eki Görüntüle 513444

Eki Görüntüle 513444
Sorun Power kaynaklı değil az önce 750W Power denedim olmadı aynı yine.
Çoğu kişinin dediği gibi fena bir darboğaz söz konusu, size tavsiyem işlemci yükseltmeniz (amd ye geçmeniz çok daha iyi olucaktır F/P açısından) ve 8GB lık bir slot daha ram eklemenizi öneririm artık gününmüz oyunlarında 8GB ram yetersiz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı