GTX1650 alınır mı?

Hocam her türlü RX 6500 XT 1650'den üstün bir kart PCI 3.0 versiyonu karşılaştırması.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet öyle ama sanırım dinlenmedik. Gidip aynı paraya daha kötü kartı almış heralde arkadaş. Neyse sadece 1-2 kişinin yanlış yönlendirmesine kulak asması da onun suçu.

Hocam RX 6500XT PCIe versiyonuyla ilgili olarak daha düşük performans verebilmesi sebebiyle pek sevilen bir kart değil. Gerçi arkadaşlar her türlü GTX 1650'den daha iyi performans verdiğini söylemişler benim pek bir bilgim yok burada.
Her şekilde 6500 XT %30-40 civarı daha iyi. PCI 3 versiyonu da dahil.

Hocam aynı hatayı bende yaptım zamanında başkası yapmasın 2 el RX 6600 yerine 0 RX 6500 XT almıştım.

Reis acilinden diger açtgım konuya bakar mısınız siparişi geri çekebilirim

Sırf NVIDIA diye 1650 almayın derim. 4000 TL civarında alınabilecek en iyi kart RX 6500 XT' tır. Hadi 3060 vs 6600 XT diye bir tartışma dönse 3060 DLSS teknolojisi ile öne geçiyor ya da RT performansı daha iyi gibi sebepler ile seçilebilir. Ama burada ikisi için öyle özellik yok ki saf güçleri belli gidipte o kadar para verip 1650 almak saçma olur bence.

Evet öyle ama sanırım dinlenmedik. Gidip aynı paraya daha kötü kartı almış heralde arkadaş. Neyse sadece 1-2 kişinin yanlış yönlendirmesine kulak asması da onun suçu.

Her şekilde 6500 XT %30-40 civarı daha iyi. PCI 3 versiyonu da dahil.
Hocam sende haklısın ama benim psuda almam gerekiyor rx6500xt alınca bütçeyi çok aşıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı