GTX1650 alınır mı?

2.el ben hiç anlamıyorum ailemde 2.ele güvenmiyor bütçe maksimum3800 ssdece oynayacağım oyunlar Valorant GTA 5 FiveM ETS CS:GO Forza bunlar zaten Valorant CS'yi Low'da oynuyorum bu ekran kartı beni kaç yıl götürür.

Bence RDR gibi oyunlar oynamayacaksan 1650 yeter gibi.

Arkadaşlar sa ben i310100F 16 GB RAM'im var GTA 5 FiveM Valorant Forza CS butarz oyunları oynuyorum ve oyunlarda klip kasmadan klipte almak istiyorum GTX1650 beni kaç yıl götürür maksimum yeni oyun takıntım yok sadece söyledigim oyunlar.

Asgard'da, FiveM'de high ayarlarda 70-110 FPS alıyorum. 1650 ve 10105F ile.

Hocam 4 GB VRAM'e sahip kartlar yeni oyunlar için yeterli olmamaya başladı artık. Eğer dediğiniz oyunlardan ibaretse oynayacağınız oyunlar GTX 1650 ile devam edebilirsiniz elbette ancak ben olsam GTX 1660S için zorlardım şartlarımı.
Alacaksan ASUS önermem. Birçok ısınma ile ilgili sorun yaşadım ama kasma takılma falan hiç yaşamadım alalı 2 sene oldu gayet memnunum. Önceden içerik ürettiğim olmuştu orada da sorun yaşamadım. Bahsettiğiniz oyunları ben de oynadım. Ayrıyeten OBS ile 60FPS rahat kayıt alabiliyorum. İşlemci de önemli bu konuda.
Galax diye marka

2.el ben hiç anlamıyorum ailemde 2.ele güvenmiyor bütçe maksimum3800 ssdece oynayacağım oyunlar Valorant GTA 5 FiveM ETS CS:GO Forza bunlar zaten Valorant CS'yi Low'da oynuyorum bu ekran kartı beni kaç yıl götürür

Kullanımına bağlı kaç yıl götüreceği. Ben temiz kullanıyorum şu an 2. senesinde. 5 6 sene güncelleme gerektirmeden kullanırsın temiz kullanırsan. Ondan sonra yenilikler getirmen gerekebilir sisteme.

Arkadaşlar sa ben i310100F 16 GB RAM'im var GTA 5 FiveM Valorant Forza CS butarz oyunları oynuyorum ve oyunlarda klip kasmadan klipte almak istiyorum GTX1650 beni kaç yıl götürür maksimum yeni oyun takıntım yok sadece söyledigim oyunlar.
Ben memnunum hocam. i5 11400 ile kullanıyorum Forza 5'de en yüksekte 75 FPS sabit. 1 yıldır kullanıyorum.

Temizden kasıt nedir ona göre davranim

Mesela oyunlarda grafik ayarlarını çok yükseğe almaman gerekiyor. Bu fazla ısınmasına ve ekran kartının yanmasına sebep olabilir. Veyahut overclock yapacağım diye bilmeden kurcalamamalısın. Bilinçli bir şekilde yapman gerekiyor her ayarı. Bu her ekran kartı için geçerli. Sadece bahsettiğin oyunlardan ibaretse sorun yaşamazsın zaten. Ama bir Battlefield 2042 için diyorsan orada biraz dikkat şart.

Bunu alın daha iyidir hocam

Ben de sıfır alınacaksa 1650 yerine bunu öneriyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayırca adama niye dislike attınız anlamadım gayet mantıklı bir öneri yapmış. Sonuçlar ortada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı