GTX1650 i7 6700 sisteme PSU önerisi

sqeax

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba, sanırsam benim PSU arızalı yakında test edeceğim şayet arızalı çıkarsa PSU değiştireceğim.
Önerebileceğiniz PSU var mı?
Sistem;
  • GTX1650
  • i7 6700.
  • B250M
Daha çok bilindik bir marka olursa sevinirim (garanti,servis) gibi şeyler için.

Son düzenleme:
Bütçe? :)

Bütçe? :)

Bilmiyorum şimdilik bakıyorum sadece.

400W 80+ güç kaynakları oldukça yeterli. Normalde önerilen 250W, onda da 80+ kaliteli bir psu yok neredeyse. Ancak ileriye dönük 750W almanızı öneririm. Corsair, Asus gibi markalardan almanız daha iyi olur.

400W 80+ güç kaynakları oldukça yeterli. Normalde önerilen 250W, onda da 80+ kaliteli bir PSU yok neredeyse. Ancak ileriye dönük 750W almanızı öneririm. Corsair, ASUS gibi markalardan almanız daha iyi olur.

Zaten 400W vardı eskiden fakat beslemiyor 400W.

Herkes giriş seviyesi PSU paylaşmaya çekinir ama yukarıdaki arkadaş iyi yapmış. Bu sisteme 500W PSU sınırdır, üstü gereksiz para demek bence. Sistem fazla güç tüketmiyor 309 TL olanı düşünebilirsin.

Ya zaten 500W var fakat sorun çıkardı ondan değiştirceğim galiba.
Bilgisayar kendini kapatıyor sorunum burada var isterseniz bakabilirsiniz ama PSU kaynaklı gibi gözüküyor.

Zaten 400W vardı eskiden fakat beslemiyor 400W.

Ya zaten 500W var fakat sorun çıkardı ondan değiştirceğim galiba.
Bilgisayar kendini kapatıyor sorunum burada var isterseniz bakabilirsiniz ama PSU kaynaklı gibi gözüküyor.
Testlerde en yüksek 116W çekiyormuş işlemciniz. Ekran kartı da 67W olarak gösteriyor. Nvidia kendi sitesinde 75W demiş. Bu değerlere 400W bile çok. Sorunun güç kaynağında olduğundan emin misiniz?

Testlerde en yüksek 116W çekiyormuş işlemciniz. Ekran kartı da 67W olarak gösteriyor. Nvidia kendi sitesinde 75W demiş. Bu değerlere 400W bile çok. Sorunun güç kaynağında olduğundan emin misiniz?
PSU yu OCCT de teste soktuğumda bilgisayar tekrardan kendini resetlemişti.
Ve Apex Legends oyununda reset atıyor fakat V-Sync açtığımda reset atmıyor yüksek ihtimali PSU dandır diye düşünüyorum çünkü anakart ve ekran kartım yeni.
Yasak bitsin arkadaştan PSU ödünç alıp deneyeceğim eğer resetlemezse PSU dandır.
W olarak 400 yeter diyorsunuz haklısınız fakat ileride parça değiştirme durumu falan olursa sorun yaşamak istemem, benim için 500w ideal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı