GTX1650 ile Lossless Scaling, Farming Simulator 2025 FPS'ini düşürüyor

İşletim sistemi
Windows 11

Abalici

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB
Ekran kartı
GTX1650 LAPTOP GPU
İşlemci
İ5 10300H
Herkese merhaba, Farming Simulator 2025 normal bir şekilde oynadığımda 40FPS alıyordum sonra Lossless Scaling'i açtığımda ana menüde FPS'i artırıyor fakat oyuna girdiğimde FPS'i düşürüyor ve sabitliyor. Oyun pencereli modda ve ne gerekiyorsa bütün ayarları yaptım fakat düzelmedi. Laptopta oynuyorum ve ekran kartım GTX1650 işlemcim i5 10300H, sistem gereksinimlerini karşılıyor fakat FPS'i artırmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba, Farming Simulator 2025 normal bir şekilde oynadığımda 40FPS alıyordum sonra Lossless Scaling'i açtığımda ana menüde FPS'i artırıyor fakat oyuna girdiğimde FPS'i düşürüyor ve sabitliyor. Oyun pencereli modda ve ne gerekiyorsa bütün ayarları yaptım fakat düzelmedi. Laptopta oynuyorum ve ekran kartım GTX1650 işlemcim i5 10300H, sistem gereksinimlerini karşılıyor fakat FPS'i artırmıyor. Yardımcı olur musunuz?

Lossles ile oyundaki gösterilen FPS değeriniz zaten artmaz. Oyun akıcılığı artar. Lossles in kendi menüsünden FPS göstergesi açarsanız o zaman lossles ile aldığınız FPS'yi görürsünüz. Aksi taktirde lossles ile aldığınız FPS değil normal alacağını FPS görünür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı