Oyunlarda ESC basıldığında yada ara sahnelerde genelde bilerek GPU kullanımı düşürülür. MSI Afterburner ile test edin, eğer oyun içindeykende bu kullanımlarda ise bir sıkıntı var demektir.
Oyunlarda ESC basıldığında ya da ara sahnelerde genelde bilerek GPU kullanımı düşürülür. MSI Afterburner ile test edin, eğer oyun içindeykende bu kullanımlarda ise bir sıkıntı var demektir.
Ben de GTX1650 kullanıyorum (laptop) taş çatlasın en fazla 80 dereceleri görüyorum hocam, şu an yapacağım yorumdan hiç emin değilim fakat sıcaklığı düşürmek için gelen güçten kısıyor olabilir mi? Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa daha sağlıklı olacaktır tabii ki fakat 92 derece Max sıcaklık olarak gözüküyor internette dikkat etmenizi öneririm.
Ben de GTX1650 kullanıyorum (laptop) taş çatlasın en fazla 80 dereceleri görüyorum hocam, şu an yapacağım yorumdan hiç emin değilim fakat sıcaklığı düşürmek için gelen güçten kısıyor olabilir mi? Daha bilgili arkadaşlar yardımcı olurlarsa daha sağlıklı olacaktır tabii ki fakat 92 derece Max sıcaklık olarak gözüküyor internette dikkat etmenizi öneririm.