GTX1650 sistemde Cyberpunk 2077 çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10
RX 570 + 1600 AF + 8x2 3000 Mhz RAM. Medium da FSR ile 60 FPS alıyordum çoğunlukla ama saf olarak 45-50 anca.
O zaman ekran kartı idare ediyor RAM ve işlemci eski olduğu için kasıyor bende herhalde.
@Shahdee RAM 12 yapıp i7 3770 alsam düzelir mi biraz da olsa yoksa ekran kartı dışında komple sistem mi değişmesi mi gerek?

Son düzenleme:
O zaman ekran kartı idare ediyor RAM ve işlemci eski olduğu için kasıyor bende herhalde.
@Shahdee RAM 12 yapıp i7 3770 alsam düzelir mi biraz da olsa yoksa ekran kartı dışında komple sistem mi değişmesi mi gerek?
İşlemcinin faydası olur bence ama RAM için bence minimum 16 lazım bu oyun için.

Yani i7 3770 yeter mi?
4/8 bir işlemci faydası olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Örneğin şu videoda baya fark var. Test sistemde 1650 kullanmış %1 değerlerinde falan baya bir fark var.

4/8 bir işlemci faydası olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Örneğin şu videoda baya fark var. Test sistemde 1650 kullanmış %1 değerlerinde falan baya bir fark var.

Teşekkür ederim hocam.

@Shahdee Hocam attığınız video da i5 3570 kullanıyor ama yine benden yüksek FPS alıyor?

Son düzenleme:
Videodakinde 16 GB RAM var hocam.
Bu video da RAM pek fark yaratmıyor hocam ama.

@Shahdee Ne düşünüyorsunuz hocam?

Son düzenleme:
Bu video da RAM pek fark yaratmıyor hocam ama.

@Shahdee Ne düşünüyorsunuz hocam?

Bilemiyorum videoda FSR açık olabilir başka bir düşüncem yok ancak oyun 8 GB RAM'de kötü çalışır o kesin.

Bilemiyorum videoda FSR açık olabilir başka bir düşüncem yok ancak oyun 8 GB RAM'de kötü çalışır o kesin.
Hocam benchmark yaptım benchmark da FPS yüksek gözüküyor ama oyunda öyle olmuyor sorun RAM den çok işlemcide 80-90 arası geziyor CPU kullanımı %100 çıktığı zaman oyun kasmaya başlıyor benchmark'a güvenmemek lazım benchmark'ta bildiğin 70 FPS aldım ama oyuna girince 30 FPS'e düşüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı