GTX1650 Super sisteme işlemci önerisi

Emirsun

Kilopat
Daha fazla  
1650 Super 1200 AF ve 8 GB RAM ve 500GB Samsung SSD'ye sahip bir sistemim var, fakat işlemci ve RAM tarafında artık yetmemeye başladı. Bilgisayarda ağır işlemler yapmamaktayım fakat LoL oynarken bile kasıyor bilgisayar. Bu yüzden bir işlemci almaya karar verdim, tavsiyelerinizi bekliyorum.

1650 Super 1200 AF ve 8 GB RAM ve 500GB Samsung SSD'ye sahip bir sistemim var, fakat işlemci ve RAM tarafında artık yetmemeye başladı. Bilgisayarda ağır işlemler yapmamaktayım fakat LoL oynarken bile kasıyor bilgisayar. Bu yüzden bir işlemci almaya karar verdim, tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bütçen nedir?
RAM'i 16GB yap, işlemciyi de Ryzen 5 5600 yap eğer bütçen el veriyorsa.

Bir bütçem yok hocam, 5600e baktım fiyatı benim için uygun fakat ileride belki ekran kartı yeterli gelmezse onuda değişebilirim, ileriye dönük olarak beni götürebilir mi bu işlemci?
Bu işlemci, anakartına alınabilecek en fiyat/performans işlemci diyebiliriz.
RTX 4070 bile takabilirsin bu işlemciye :)
İleride ekran kartı yükseltecek olursan RX 6700 XT öneririm.

Hocam anakartınızın chipseti nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı