16 Ram bile şu an için yeterli bu sorunun ana kaynağı SSD.3200 mhz fakat oyunun ramdan dolayı zor açıldığını duşunuyorum ramı 24 e yukseltsem fayda edermi ?
SSD sağlığına bakman gerekiyor normalde 20-30 dakika arası sunucuya girme süresi var SSD de. M.2 SSD'de ise 10-20 dakika arası sürüyor.
3200 mhz fakat oyunun ramdan dolayı zor açıldığını duşunuyorum ramı 24 e yukseltsem fayda edermi ?RAM belleğiniz kaç GB ve kaç MHz? İşlemciniz de bu oyun için biraz sıkıntılı haberiniz olsun. Sorunun kaynağı işlemci değil bence ancak oyunu açmadan önce arkaplandaki uygulamaları kapatıp açmayı deneyin. Çok fazla gereksiz şey açık oluyor bazen.
16 Ram bile şu an için yeterli bu sorunun ana kaynağı SSD.3200 mhz fakat oyunun ramdan dolayı zor açıldığını duşunuyorum ramı 24 e yukseltsem fayda edermi ?
Elektronik sonuçta denemeden bilemezsin dostum deneyip tekrar yazarsan iyi olur.dostum m2 ssd daha yeni bir sorun olcağını düşünmüyorum

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.