HDD ile Rust geç açılıyor

İşletim sistemi
Windows 10

Sadboy_Vanilla

Centipat
Daha fazla  
Sistemim: i5 1035G1.
8 GB RAM.
MX330 ekran kartı.
1 TB HDD.
Diğer konuları araştırdım genel HDD ile oyuna 30-40 dk süreyle giriyor. Ben ise 1 saat falan bekliyorum assetlerin yüklendiği kısımda 7000'lerde falan oyundan atıyor çözümü var mı?

İnternette buldum da SSD stok olarak var diye görünüyor yanlış mı baktım acaba?
Doğru ama bende 1tb hdd

O kadar pahalı değil ama ucuz da değil. Bütçeniz nedir? TL olarak söylerseniz daha rahat bulabilirim.
Yeni pc almayı düşünmüyorum bunu bilgisayarı 2-3 haftadır aldım zaten

Yine Lenovo yine bir sorun...

@Sadboy_Vanilla Sadece disk olsa iyi işlemcin de oyun için bir tık yetersiz hatta ekran kartı bile minimum önerilen kartlar seviyesinde. Kısaca elindeki laptop Rust oynamaya yetecek güçte değil. Bütçe varsa Uçan Muz sana güzel bir model önersin.

@UcanMuz Umarım başka bir fosil Lenovo ürünü önermezsin 🙂

Yine Lenovo yine bir sorun...

@Sadboy_Vanilla Sadece disk olsa iyi işlemcin de oyun için bir tık yetersiz hatta ekran kartı bile minimum önerilen kartlar seviyesinde. Kısaca elindeki laptop Rust oynamaya yetecek güçte değil. Bütçe varsa Uçan Muz sana güzel bir model önersin.

@UcanMuz Umarım başka bir fosil Lenovo ürünü önermezsin 🙂
Yeni bir bilgisayar almayı düşünmüyorum onun yerine ssd alıcam

Alsan da Rust'u rahat akıcı bir şekilde oynayacağınızı sanmıyorum hele kalabalık serverde. Ama yine de her halükarda HDD'den iyidir en azından sistem hızlı açılır başka yerlerde işini gücünü seri yaparsın.

Alsan da Rust'u rahat akıcı bir şekilde oynayacağınızı sanmıyorum hele kalabalık serverde. Ama yine de her halükarda HDD'den iyidir en azından sistem hızlı açılır başka yerlerde işini gücünü seri yaparsın.
Alışığım zaten her oyunu 25-30 fps oynadım OFJWİRKAJSNAB

Sistemim: i5 1035G1.
8 GB RAM.
MX330 ekran kartı.
1 TB HDD.
Diğer konuları araştırdım genel HDD ile oyuna 30-40 dk süreyle giriyor. Ben ise 1 saat falan bekliyorum assetlerin yüklendiği kısımda 7000'lerde falan oyundan atıyor çözümü var mı?

RAM ve SSD almak en sağlıklısı. HDD performansına göre değişecek bir durum. Bu arada 7200RPM efendime söyleyim 5400RPM falan fark ediyor. Ancak elbette SSD gibi uçarak kullanmıyorsun sistemi. SSD olarak da 870 EVO en iyisi olacaktır. HDD depolama birimi olarak kullanabilirsin. 240GB 870 EVO alman yeterli olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı