Çok teşekkürler onu almıştım. Olmayanlara gerçekten öneririm ben de.
Bugün araştırma yaptım ama tekrara saran diyen veya sevmeyen olmuş, hangi unsuru beğenmemiştiniz?
Oyunda hikaye diye bir şey yok bulmaca gibi yapmışlar.
Çok teşekkürler onu almıştım. Olmayanlara gerçekten öneririm ben de.
Bugün araştırma yaptım ama tekrara saran diyen veya sevmeyen olmuş, hangi unsuru beğenmemiştiniz?
Sizin fikrinize göre yine de herkes denemeli mi? Önerenler çok ve belirli bir kalitenin üzerinde bir oyun ama 20 TL vereceğim, ona göre karar vermeliyim.Oyunda hikaye diye bir şey yok bulmaca gibi yapmışlar.
Sizin fikrinize göre yine de herkes denemeli mi? Önerenler çok ve belirli bir kalitenin üzerinde bir oyun ama 20 TL vereceğim, ona göre karar vermeliyim.
Hocam maalesef diğer oyunları bilmediğim için yorum yapamayacağım. Bildiğim kadarıyla Resident Evil 4 önceki oyunlarla bağlantısı yok. Gamepadiniz varsa alın. Fakat 13 TL.İndirime girmiş en düşük fiyatlı oyunları filtreliyorum veya internetten yazan oyunları buluyorum, sonra pazardan kart fiyatlarına bakıp ona göre alıyorum. Idle Daddy ile kasıp 1-2 kuruş altına koyarak satıyorum.
Bunu bilmiyordum bilgi için çok teşekkürler. Peki hangi seriden başlamalıyım sizce? 10 TL'lik olanlardan önerirseniz sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.