Soğutma olarak msi gaming x, sağlamlık ve uzun vadeli kullanımda asus tuf ön plana çıkıyor 1660 serisinde, ben asus tuf 1660 oc edition öneririm cidden başarılı bir kart bu geceye özel vatanda indirimli satışta,
İnceleme videolarından elde edilinebilir ama kullanıcı videoları daha sağlıklı. Gigabyte'ı önermem, hem garantisi kötü hem de bu serisi arızalı; gerek fanları sıkıntılı gerek sıcaklığı fazla.
Hocam ısı olarak birkaç derece oynuyor ama o görüntü farkında var o kadar para vermişken bütün modellerde olması lazım bence.
Not:Zotac modelinde de bulunmuyor.
Bu bilgiler ışığında arka plaka olması güzel bir + olsa da şart olmadığı sonucuna vardım ben. Çekirdek hızları, arka plakaları ve ısınma durumlarına göre bir sıralama yapıp seçmek en mantıklısı olacak sanırım.
İnceleme videolarından elde edilinebilir ama kullanıcı videoları daha sağlıklı. Gigabyte'ı önermem, hem garantisi kötü hem de bu serisi arızalı; gerek fanları sıkıntılı gerek sıcaklığı fazla. Eki Görüntüle 429341
Soğutma olarak msi gaming x, sağlamlık ve uzun vadeli kullanımda asus tuf ön plana çıkıyor 1660 serisinde, ben asus tuf 1660 oc edition öneririm cidden başarılı bir kart bu geceye özel vatanda indirimli satışta,
Verdiğim modeller arasında sanırım en düşük sıcaklıkta çalışan MSI, Asus TUF OC'siz model de Vatan'da benzer bir fiyat ancak biraz fazla ısınıyor o anladığım kadarıyla.
Verdiğim modeller arasında sanırım en düşük sıcaklıkta çalışan MSI, Asus TUF OC'siz model de Vatan'da benzer bir fiyat ancak biraz fazla ısınıyor o anladığım kadarıyla.
Gaming X, ROG gibi modeller bütçemi aşıyor ne yazık ki.