GTX1660 Ekran Kartı Seçimi

Soğutma konusunda nasıl bilgi edinebilirim?

Neden tercihinizi bu yönde kullandınız?
İnceleme videolarından elde edilinebilir ama kullanıcı videoları daha sağlıklı. Gigabyte'ı önermem, hem garantisi kötü hem de bu serisi arızalı; gerek fanları sıkıntılı gerek sıcaklığı fazla.

Bu bilgiler ışığında arka plaka olması güzel bir + olsa da şart olmadığı sonucuna vardım ben. Çekirdek hızları, arka plakaları ve ısınma durumlarına göre bir sıralama yapıp seçmek en mantıklısı olacak sanırım.

Kaç derece kabul edilebilir olur sizce?

Aşıyor beni ne yazık ki :/
Ekleme: Galax GeForce GTX1660 1-Click OC 6GB 192Bit GDDR5 Ekran Kartı (60SRH7DSY91C) - Ekran Kartı - Bilgisayar Bileşenleri

Bir de böyle bir seçeneğim varmış bu fiyat aralığında, Galax konusunda fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleme:
Bence 74C ve altı kabul edilebilir. 80C de sınır olmalı çünkü ekran kartı 80C'i geçince kendi gücünü azaltıyor.

Verdiğim modeller arasında sanırım en düşük sıcaklıkta çalışan MSI, Asus TUF OC'siz model de Vatan'da benzer bir fiyat ancak biraz fazla ısınıyor o anladığım kadarıyla.

GTX 1660 GAMİNG X kullanıyorum 70 derecenin üstüne hiç çıkmadı.

Gaming X, ROG gibi modeller bütçemi aşıyor ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…