GTX1660 sistem Rust'ta kasıyor

Şu an telefon kullanıyorum. CMD ile affinity ayarlarını İngilizce araştır yada ertesi gün bilgisayara geçince detaylı yazarım.
Bu affinity ayarı herhangi bir risk yaşıyor mu
Hocam almam gerekenin bi 10-20 fps aşağısını aldığımı düşünüyorum ve çözümünü de bulamadım gitti...
Bşl
Hocam almam gerekenin bi 10-20 fps aşağısını aldığımı düşünüyorum ve çözümünü de bulamadım gitti..
Senin
ASUS TUF GTX1660 R7 2700 16 GB 3000MHz RAM Corsair 650W PSU
ASUS TUF 165Hz Monitör
Bu konuyu daha önce de açmıştım o zaman monitörden diye düşünüyordum fakat anlaşılan o ki değilmiş.
Driverlar Bios v.s. güncel oyun ayarları düşürsemde arttırsamda FPS Rust'ta 65 Max oluyor FPS limiti yok. GTA da 60'ı bile göremiyorum çoğu zaman Forza 4'te ara sıra kasma oluyor bu oyunları baz alarak konuşuyorum. GPU'nun over clock, Gaming ve silent olmak üzere üç modu var değiştirsem de FPS zerre değişmiyor güç ayarları yüksek performansta ama kasıyor.

Bilen biri varsa yardımcı olursa sevinirim.
Sorunu çözdüm şöyle anlatayım benim işlemcim ekran kartıma göre çok iyi arada devasa bir fark var bu yüzden işlemcim uyuyor gpu da tam verim çalışamıyordu affinity ayarını araştırırken aklıma bir fikir geldi burdan o ayarı söyleyen arkadaşa çok teşekkür ederim hyper threading kapatmak çekirdekler 16 dan 8 e düştü ama FPS 98 oldu daha da arttırmak o arkadaşın dediği şekilde mümkün benim sorunumu yaşayanlar için gpu darboğazı render performansı düşüyor ama oyun performansı artıyor ikisi arasında geçiş yapmak bi yeniden başlatma zaten şimdiden iyi oyunlar 😁
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı