GTX1660 Super sistemde ETS 2 MP performansı çok düşük

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
RAM
20GB DDR3
Ekran kartı
GTX 1660 Super 6GB
İşlemci
İ7-4790
Arkadaşlar benim kullandığım sisteme göre aldığım performans aşırı düşük gibi geldi. Grafikleri ne kadar düşürsem veya fullesem yine aynı FPS değerini alıyorum. İşlemcinin termal macununu yaklaşık 4 yıldır değiştirmedim fakat ekran kartının termal macunu değişti. Sizce aldığım bu performans normal mi?
(Draw distance ayarı medium'da)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar benim kullandığım sisteme göre aldığım performans aşırı düşük gibi geldi. Grafikleri ne kadar düşürsem veya fullesem yine aynı FPS değerini alıyorum. İşlemcinin termal macununu yaklaşık 4 yıldır değiştirmedim fakat ekran kartının termal macunu değişti. Sizce aldığım bu performans normal mi?
(Draw distance ayarı medium'da)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir sürü araç aynı yerde olduğu için bilgisayarın zorlanması normal zaten ETS 2 son gelen güncellemeler ile birlikte bayağı kasmaya başladı.

Aslında bir ayar vardı Truckers MP'de FPS'yi bayağı bir yükseltiyordu ama ayarın adını unuttum.

Bir sürü araç aynı yerde olduğu için bilgisayarın zorlanması normal zaten ETS 2 son gelen güncellemeler ile birlikte bayağı kasmaya başladı.

Aslında bir ayar vardı Truckers MP'de FPS'yi bayağı bir yükseltiyordu ama ayarın adını unuttum.
Hocam aslında bilgisayarın zorlandığını pek zannetmiyorum. Zorlansa kullanımlar %99 olur. Kullanımlar %50 civarı takılıyor.

Ekran kartı güncel mi ve darboğaz yaşıyorsunuz işlemcinizi değiştirin önerim en az 9 ya da 10 nesil i3'te olsa olur
Hocam anakartım İ7-4790K'dan daha iyi bir işlemci desteklemiyor maalesef yükseltmeye kalksam çok masraf açıyor.

Son zamanlardaki güncellemeler ile zaten oyun performansı azaldı. Üstüne bir de MP oynuyorsunuz bu da ekstradan bir yük. Bana normal geldi FPS.

Hocam aslında bilgisayarın zorlandığını pek zannetmiyorum. Zorlansa kullanımlar %99 olur. Kullanımlar %50 civarı takılıyor.

Hocam anakartım i7-4790K'den daha iyi bir işlemci desteklemiyor maalesef yükseltmeye kalksam çok masraf açıyor.

Hocam ben gördüğüm kadarıyla zaten ekran kartı %90 civarında takılıyor genelde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı