GTX560 sistemle Battle Teams 2'de düşük FPS

Daha fazla  
Benim sistem.
GTX 560.
R5 1600 AF.
2x8 16 RAM.
Hardon 12v kanalından 280 Volt PSU.

Battle Teams 2'de bazen ekran kartını kulanmıyor gibi hikaye modunda 20 FPS alıyorum. Kart sıcaklığı 50 60 derece oluyor. Yeniden başlatıyorum, yeniden başlatımda normale dönüyor, FPS 60'lara çıkıyor, drop falan gidiyor hikaye modunda ama kart sıcaklığı normal frekansta 100 derece çıkıyor. İşlemci 50 60 derece, serin. Frekansı kısıyorum, 77 derece oluyor. Sadece bu oyunda hikaye modu sıkıntı, normal klasik dereceli falan normal 180 FPS falan kart normal çalışıyor, serin. Biraz garip durum, biliyorum. PSU'dan kaynaklı mı? Kart yük altında cw sorunu oluyor. 100 derecede cızırtı falan. Kasamın hava akışı da güzel, mesh ızgaralı. PSU değişsem kesin çözüm olur mu? Sıcaklığa ekran kartını besleyemiyordur. 720p'de oynuyorum. Ekran kartı değişeceğim önce bir PSU. Bayram geliyor, ekran kartına bütçe veremem.

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence o ekran kartı ömrünü tamamlayalı çok olmuş.
İdareten en fazla termal macununu yenileyebilirsiniz.

Hocam ban yedim cevap veremedim KB ekran kartını bitpazarından 50 TL'ye almıştım eskiden böyle ısınmazdı sadece bu oyunda zaten değişeceğim satmaya kalksam kaça gider FurMark'ta 30 sn de 100 derece çıkıyor serbest bıraksam 1000000 derece rahat görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı