GTX750 Ti için AcBel 350 güç kaynağı yeterli mi?

• Konuyu başlatan Meraklı Üye
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 2.116
M

Meraklı Üye

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar,
Asus CM6870 modelli masaüstü bilgisayarım için Asus GTX750 Ti almaya karar verdim yalnız sadece ekran kartını değiştireceğim, yanında güç kaynağı vb. ürünleri almam mümkün değil. Bende bunun için internette birkaç yerden hesaplama yaptım, yeterli sonucunu aldım fakat bir de sizlere sorup yorumlarınızı almak istedim.

Sistem Özellikleri:
Anakart:
Asus P8H77M-PRO
İşlemci: Intel i7-3770
Ekran kartı: Asus GT630
HDD: Seagate Barracuda 7200RPM
SSD: Samsung 850 EVO
Güç kaynağı: AcBel 350
Diğer: 2 adet fan, DVD sürücüsü ve kart okuyucu mevcuttur.

Ekran kartından önce güç kaynağı ve işlemci soğutucuyu değiştirmeyi planlıyordum, fakat ekran kartının oyunda 86 dereceden aşağı inmediğini görünce fikrim birden değişti. Bu kadar sıcaklıkta olduğunu görünce düzelene kadar bir daha oynamayacağıma kendi kendime söz verdim. Önümüzde ki ay normalde Corsair VS450 ve Cooler Master Hyper TX3 EVO alacaktım, o da sonraya kaldı sanırım.

Şuan kullanmakta olduğun güç kaynağı ile ilgili pek birşey söyleyemem ama sana tavsiyem Corsair VS450 alman olur. Kafan rahat eder en azından. Şuan kullandığın sistemde ki PSU, GTX750 Ti alınca yanabilir yada sistemin tüm parçalarını yakabilir. Yinede karar senin.

Ben 192W veren bir PSU'ya taktım GTX 750'yi. AMD Phenom X4 965 işlemcim hemde. 12V kanalından kaç W veriyor ? %99 yeter ama.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı