Satılık GTX760'lı i3 4150 Tabanlı Sistem

Sürekli geliyormu bu ses kardeş okudum ... Yani ben empire total war, BF4 felan oynayacam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli gelmiyor artık farkettim de GTA 5 falan oynuyorum. Ben yarın test yapıp dönerim size.

Tamam hocam sağolasın beklerim.

Oğuzören usta GTA 5'te test ettim. Çoğu ayarı Ultra ve Veriy High'a aldım 45 50 FPS veriyor inanımlaz bir performansı var yüksek ayarlarda. Ses'te şöyle oyunun sesi kapalı düşünün kulağınızı da kasaya yaklaştırın kasanın sesinden nerdeyse duyulmuyor bile. İnce bir ses sadece. O da zarar etmez. Sıcaklıkta 66 derece oldu ekran kartı oda iyi. CS:GO testi de yapacağım birazdan.

CS:GO'da test ettim usta. Ses çok az arttı ama yine kasanın sesinden duyulmuyor çok ince bir ses. Arttı çünkü 200 - 250 FPS arasına çıktı en yüksek ayarlarda o yüzden. 60 FPS'ye sabitledim ses gibi bir şey kalmadı. :D Yani sabitleyince bir şey yok 200 FPS'ye falan çıkınca biraz var gibi. Ama çok duyulmuyor. GTA 5'de de yüksek ayarlarda 45 50 FPS'de normalden biraz daha az duyuluyor. Ama performans'a etkisi yok Maşallah çok iyi bir kart. Usta fiyat'ı size son 520 TL olarak yapıyorum. Sıfır fiyatının 300 TL aşşağısı olan fiyat.

Çok sıkıntı olursa garantiye verebilirsiniz. Yaparlar yapamazlarsa sıfırını falan vermeleri gerekiyor.

Anakart, işlemci, ekran kartı, RAM kaçtan verirsin?

Bu kart daha iyidir bir arkadaş 470 TL istemiş ben 520 TL istiyorum 50 TL için değer.

.

.

570 TL.

HasanGkce ben size düz 550 TL yaparım.

Oğuzören hala arıyor musunuz ekran kartını ? Arıyorsanız ekran kartının iç kutusu eksik onu eski sahibinden alıp size dönüş yaparım.

.

.

.

.

Günceldir.

.

.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı