GTX770 Battlefield 4 Ekran Donması

Çözünürlüğü 1920x1080 yapıp tüm ayarları high yaptıktan sonra AA'yı kapatıp tekrar dener misin?
Onu da denedim :D Her şeyi denedim ayar olarak denemediğim yöntem kalmadı. Diyorum ya hayatımda böyle bir şeyle ilşk kez karşılaştım bilgisayar uzmanları bile çözemedi bunu. Acaba Recep ne der bu konuya? Bir görse bu konuyu merak ediyorum. 
Çözünürlüğü 1920x1080 yapıp tüm ayarları high yaptıktan sonra AA'yı kapatıp tekrar dener misin?
Bak ben yeni konu açtım oraya da video yükledim o videoyu izle benim sorunumu göreceksin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harbi ilginç, ses takılması uyumsuzluk varsa yapar ya da işlemci yetmezliğinin de katkısı olabilir diyeceğim ama CPU-GPU gayet yeterli durumda. Mümkünse GPU'nun en son güncel sürümünü yükleyin. (Beta olanını yüklemeyin.) Oyunun güncellemesi varsa yapın ve son olarak oyun orijinal mi? Eğer korsan ise böyle hatalar gayet doğal ve ilacı yanlıştır onun.

Eyer oyununuz orijinal ise en son gelen yama ve eklenti den sonra oyun içinde LAG aynı zamanda saniyelik donmalar oyun hatalarından dolayı herkes yaşamakta bende dahil olmak üzere , ancak nvidia experience programını kapatıp oyuna girin. Ayrıca şu anki güncel nvidia driver ın bir önceki sürümüne alınız oyun birazda olsa rahatlıyor. Yeni gelecek yama ile oyun düzelicektir. Tecrübe ile sabittir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı