GTX770 Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı

Arkham üzüldüm be kardeşim.. Tam sistem topladın zevkini çıkartamadan satıyorsun. Hayırlı satışlar.. Eğer tek tek satacaksan omy GTX770'e talip. Gerçi tek tek dah iyi paraya satabilirsin ama fatura tüm parçalara değil mi ?

İstersen Vatanla bir görüş. Bu tarihe ayrı ayrı fatura kesebilirler ise kestirt. Eğer kestirtemez isen noterden izin al ve ürün sayısı kadar fotokopi çektirt ve aslı gibidir yazısı al. Böylece tek tek satabilirsin. Ama %90 Vatan elindeki faturayı alıp tek tek kesebilir.

Dediğim gibi, şuan komple sistem elden çıkarmayı düşünüyorum ama o fatura işini uğrarsam sorarım.

- - - Güncellendi - - -

Lütfen, tanıdık yada çevreden varsa ihtiyacı olan- sistem toplamak isteyen haber verin bu ilanı. Yani çok yardımcı olursunuz, ihtiyaçtan satmak istiyorum.

Vallahi şuan param olsa tık alırdım bu sistemi ancak bütün parayı harcadık. Hayırlı satışlar dilerim. Üzüldüm alıp da satmak zorunda kaldığın için güzel sistem :(

Vallahi şuan param olsa tık alırdım bu sistemi ancak bütün parayı harcadık. Hayırlı satışlar dilerim. Üzüldüm alıp da satmak zorunda kaldığın için güzel sistem :(

Aynen, böyle kötü oluyor dediğin gibi ama mecbur işte... Teşekkür ederim, kısa zamanda satarım umarım.

Abi İstanbul'da oturuyorum ya problem orada yoksa almaya çalışırdım. Birde şöyle bir problem var ailem teknolojik şeylerde ikinci ele pek sıcak bakmıyor :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı