Gtx770 ile Oyunda Objelerin Geç Gelmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı ekran kartı ile bu sorunu BF 4 Multi' de yaşıyorum. Normal mi?

Benim önceki ekran kartım geforce 560 ti idi. O bozuk sandım gtx770 aldım. Ama sorun ekran kartında değil onu çözemedim hala :S

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman sorun oyunlarda deyip geçeceğiz ;)

Ben geçemiyorum işte :) önceden olmayan şey 1 ay önceden başladı nedir derdi ? En sonunda atıcam camdan aşağıya alıcam Ps 3-4 bu kadar masrafa hala böyle sorunlar yazık. Çözüm yok yine yazılımsal her şey yapıldı sorun donanımsal ama o lanet donanım hangisi işte.

Haklısın kardeşim bende buna benzer sorun yaşıyorum ve sıkıntının ekran kartında olduğunu düşünme. Ekran kartında bir hata olduğu zaman windows zaten randımansız işlev yapar, kısaca sorunun ramlerde.

Tek tek dene ramlerini 2 tane ram var, birini sök dene olmadı diğerini tak dene. İkisinde de hata verirse varsa imkanın arkadaşından ram al dene, sorun çözülmezse şayet yazarsın sıkıntı ramler de. Ram geri dönüş belek yüklenim sorunu çıkacak, sende ram test et derim ama 4 gb bir ram programla 6 ila 8 saat arasında sürer.

Ama eminim ki ramlerde pc'de en önemli parça ve en işlevsel olan ramdir. Ne kadar basit dursa da benim sıkıntım seninkinden karmaşık, bir yardımcı olan da bulamadım kendime.

Haklısın kardeşim bende buna benzer sorun yaşıyorum ve sıkıntının ekran kartında olduğunu düşünme. Ekran kartında bir hata olduğu zaman windows zaten randımansız işlev yapar, kısaca sorunun ramlerde.

Tek tek dene ramlerini 2 tane ram var, birini sök dene olmadı diğerini tak dene. İkisinde de hata verirse varsa imkanın arkadaşından ram al dene, sorun çözülmezse şayet yazarsın sıkıntı ramler de. Ram geri dönüş belek yüklenim sorunu çıkacak, sende ram test et derim ama 4 gb bir ram programla 6 ila 8 saat arasında sürer.

Ama eminim ki ramlerde pc'de en önemli parça ve en işlevsel olan ramdir. Ne kadar basit dursa da benim sıkıntım seninkinden karmaşık, bir yardımcı olan da bulamadım kendime.

Yorumun için teşekkür ederim. Bilgisayarcım da RAM'den şüpheleniyor yarın gidip tek tek tüm parçaları deneyip çıkartacağız sonucu ve çözümü burada paylaşacağıma emin olabilirsin. :)

Teşekkür ederim, merakla bekliyorum yeniden geçmiş olsun.

- - - Güncellendi - - -

Cevabını bekliyorum.

Bugün bilgisayarın Güç kaynağı, RAM, Sabit Disk, kontrol ettik ve her bir parçayı söküp yeni parçaları taktık. Sonuç yine aynı değişen bir şey olmadı geriye işlemci ve ana kart kaldı. Ellerinde i5 işlemci olmadığı için erteledik ve ellerine işlemci geçince tekrar kontrole gideceğim. :)

- - - Güncellendi - - -

Windows 8.1 yükleyip Hiçbir şey yüklemeden Teamwiever yükleyip id pass gönderirseniz driver ve diğer gerekli yazılım ve donanımsal kontrol ve biosları kontrol edeyim.

Maalesef elimde windows 8.1 lisansı yok şu aralar alamam da zaten, boş yere 1.200 TL'ye kart aldım arızalı diye daha çok masraf çıkaramam :(

- - - Güncellendi - - -

İzninizle bir şey soracağım. Anakartımın modeli bu Gigabyte GA-Z68P-DS3

Google yazdığımda Gigabyte'ın sitesi açılıyor ve orda aşağıda sürücü ve işletim sistemini seçmemi istiyor seçtiğimde güncellemeler geliyor ve ben bu güncellemeleri hiç yapmadım.

En aşağıda ise İntel VGA güncelleştirmesi var. Acaba bu sorunum bunlardan kaynaklanabilirmi ? Cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı